Koop nu tickets
Boek je rondvaart met € 7,50 korting

Maak een rondvaart door Amsterdam met Amsterdam Circle Line

Logo van Amsterdam Circle Line

Maak met Amsterdam Circle Line een vaartocht door de wereldberoemde grachten van onze hoofdstad. Indrukwekkende herenhuizen, pittoreske bruggetjes, authentieke wijken. In anderhalf uur leer je Amsterdam vanaf het water kennen. Inclusief audio guide.

Stap aan boord van de rondvaartboot van Amsterdam Circle Line en ontdek onze wereldberoemde hoofdstad vanuit de iconische grachten. De vaartocht brengt je langs historische pareltjes en bekende hotspots. Aan boord ontdek je allerlei weetjes dankzij een audio guide. Regen of kou hoeft de pret niet te drukken: dan wordt de boot overdekt en lekker verwarmd.

Kies zelf je startpunt

Bij Amsterdam Circle Line ben je niet gebonden aan één aanmeerpunt. Je kunt je Amsterdamse avontuur starten waar jij wilt. Er zijn maar liefst zeven plaatsen waar je aan boord kunt stappen, waaronder Centraal Station, het Anne Frankhuis en het Stadhuis. Ook kun je opstappen nabij de Dam, Leidsestraat, het Spui en het museumdistrict. Een complete rondvaart duurt zo'n anderhalf uur.

Tip: er is een Circle Line app met realtime informatie over de locatie van de boten. Zo weet je wanneer je waar kunt opstappen en welke toeristische trekpleisters en wandelroutes in die buurt te vinden zijn.