Beoordelingen voor The Upside Down Amsterdam

(8 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

Grappig, speels, uitdagend en heel mooi!

Bij binnenkomst werden we meteen al onder gedompeld in een andere wereld. Een wereld vol details, grapjes en zeer vriendelijk personeel.
Over het museum valt zoveel te zeggen, maar eigenlijk is het zonde dat te verklappen, je moet het gewoon zelf gaan bekijken, beleven en gaan doen!

  • Xaviera F. A.
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 25 mei 2022
We waren er onderste boven van.

We hebben een super leuke middag gehad... Na binnen komst wordt super gastvrij ontvangen, enorm aardig/ betrokken personeel. Na het starten vd tour wordt je steeds enthousiaster...
Nadeel was wel dat er in de verschillende ruimten geen voorbeelden/ tip hebt hangen om hoe het best een foto te maken voor het beste resultaat... dat was wel even zoeken, waar we weer enorm om hebben moeten lachen...

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 februari 2022
Super tof, Orgineel

Veel aandacht vanuit de medewerkers, die helpen je met ideeën voor foto’s en maken ook eventueel foto’s van jullie samen , erg leuk orgineel dagje uit!

  • Irma
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 februari 2022
Superleuk!

We hebben echt zoveel lol gehad bij the Upside Down, vreselijk gelachen. De ruimtes zijn echt prachtig en personeel eel aardig. Ik snap die andere reviews niet, lijken mij nep en haters.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 17 augustus 2020
Matig

Ballenbak is heel leuk maar andere ruimtes zijn minder interessant. Je bent er heel snel doorheen

  • Josie
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 2 december 2020
Super leuk

Super leuk als je van insta foto’s maken houd we waren 1 1/2uur bezig, wel prijzig

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 4 oktober 2020
Geen bal aan!

Geen bal aan! Niet te vergelijken met andere Instagram museua in NL en BE! Kamers werden steeds minder interessant en op gegeven moment lieten zij het maar gaan! Was ook niet echt schoon.... Bij horeca gelegenheid zat iemand verstopt in de keuken geen zin om te werken pffffff

  • Anneke H.
  • Bezoekdatum: 15 september 2020
Erg leuk

Ik vond het erg leuk en het was een aanrader

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2020

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
glknbdr