Koop nu tickets
Boek nu je tickets

Dompel je onder in kunst en selfies in Insta-museum WONDR

Logo van WONDR Experience

Zwemmen in een bad vol spekjes, de muren bekladden met je eigen kunst en alles wat je ziet zelf uitproberen. Pop-upmuseum en Instagram-walhalla WONDR is een speeltuin voor volwassenen! Dompel je onder in een interactieve, kleurrijke wereld vol kunst.

Eitje bakken in pop-art, meekleuren op een leeg canvas, poseren in glitterconfetti en badderen in snoep. WONDR Experience in hartje Amsterdam is absoluut geen standaard museum! Het is een artsy playground die leuk is voor het hele gezin of voor een vriendinnenuitje of date. Hier bekijk je niet alleen kunst, hier beleef en bén je kunst.

Verwonderen en vastleggen

Het idee achter WONDR is om mensen te inspireren en uit te dagen. Laat je fantasie prikkelen door alle originele kunstinstallaties, bedenk zelf manieren om deel uit te maken van het kunstwerk en herontdek hoe leuk het is om te spelen en je te laten gaan. Dans onder een sterrenhemel van glitter, zing karaoke uit volle borst en leg jezelf natuurlijk op de gevoelige plaat vast.

Leuk: sommige onderdelen werken met zelfontspanner zodat je de beste foto's kunt maken. Deze foto's krijg je dan na je bezoek per mail toegestuurd.

Koop nu tickets