Koop nu tickets
Boek nu en bewonder de Nachtwacht 360

Lookalikes van nu brengen Nachtwacht opnieuw tot leven

Logo van Theaterkerk Nes

Wereldberoemd: de Nachtwacht van Rembrandt. Loop in Theaterkerk Nes 360 graden om een levensgrote replicatie van dit meesterwerk heen. Een haarscherpe fotoversie, met dubbelgangers van nu. Inclusief uniek inkijkje over de schouder van Rembrandt zelf.

Er was een landelijke zoektocht voor nodig, maar van elk karakter in de Nachtwacht loopt een moderne lookalike in Nederland rond. Ze werden vanuit alle mogelijke hoeken in stijl op de kiek gezet, met als resultaat het indrukwekkende Nachtwacht 360. Een gigantische fotografische reproductie van Rembrandts meesterwerk door fotograaf Julius Rooymans, producent Jessica Karelsen en modeontwerper Hans Ubbink . Het project laat het schilderij in de oorspronkelijke grootte van 4 bij 5 meter zien, in 360 graden te bewonderen!

Rembrandt 2.0 in Theaterkerk Nes

Bijzonder: de achterkant van de Nachtwacht 360 biedt een doorkijkje in de zeventiende eeuw. Vanaf deze kant kijk je mee over de schouder van Rembrandt en krijg je een impressie van zijn leven destijds. Ook zijn in Theaterkerk Nes de kostuums te bewonderen, plus een hele reeks portretten van de moderne hoofdpersonen van de 360 versie.