Koop nu tickets
Boek direct je tickets!

Zie Amsterdam op z'n mooist met een rondvaart van Stromma!

Logo van Stromma Nederland

De grachten van Amsterdam zijn prachtig en wereldberoemd. En... er is geen betere manier om in korte tijd zoveel van de hoofdstad te zien als vanaf het water! Maak met Stromma een comfortabele rondvaart langs indrukwekkende highlights.

Je kent ze ongetwijfeld; de romantische foto's van de Amsterdamse grachten van idyllische oude bruggetjes en omafietsen geparkeerd tegen het hek. De statige grachtenpanden weerspiegelen in het water. Amsterdam is beroemd om vele dingen, maar de iconische grachten staan met stip op nummer één. De mooiste en meest comfortabele manier om onze hoofdstad te verkennen, is daarom vanaf het water. Boek een Canal Cruise van Stromma en vaar binnen een uur langs talloze highlights. Maar, bovenal is een rondvaart dé perfecte manier om de sfeer van de stad te proeven.

Route vol hoogtepunten

Stap aan boord bij het Centraal Station of op het Damrak en bezichtig onderweg vanuit je stoel onder andere Het Anne Frankhuis, de Westerkerk en natuurlijk de honderden indrukwekkende herenhuizen uit de Gouden Eeuw. Zit relaxt achterover, terwijl je geniet van het fijne uitzicht. Vanwege werkzaamheden rondom de grachten is geen vaste route mogelijk, maar dat maakt het juist zo bijzonder. Elk rondje is anders. Sightseeing op z'n best!

Leuk voor kinderen

Ook aan de kleinste toeristjes is gedacht. Buiten het feit dat varen natuurlijk heel cool is, kunnen de kinderen aan boord een speciale kleurplaat maken en meedoen aan de bingo. Een rondvaart door de Amsterdamse grachten is dus ook erg leuk als gezinsuitje.

Koop nu tickets