Koop nu tickets
Race je mee?

Race mee met een pro op het circuit in Zandvoort of Assen

Logo van Raceteam Wolters

Altijd al willen weten hoe het voelt om op een echt circuit te racen? Raceteam Wolters gunt je deze experience! Stap in bij een echte pro coureur en leg samen het circuit in Zandvoort of Assen af.

Handen en voeten binnen boord? Gordel om? Gáán! Raceteam Wolters geeft je de kans om mee te racen op een echt circuit, in een echte raceauto, op echte racesnelheid. Samen met een professionele coureur trotseer je het asfalt. Uitdagende bochten, piepende banden, de geur van heet rubber. Een unieke ervaring!

Behind the scenes

Het is niet alleen supervet om als tweede man een rit met een pro mee te maken, deze experience biedt je ook nog eens een kijkje achter de schermen van de racewereld. Je maakt de circuitdag van A tot Z mee: van de pit, tot de rit, tot de finish line. En je bent natuurlijk niet de enige. Om je heen vliegen iconische raceauto's van Porsche, Ferrari en andere grootheden ook over de baan.

Goed om te weten

Tijdens een race experience rijd je 3 rondes mee met coureur Gerald Wolters. Daarmee rijd je zo'n 10 minuten op het circuit van Zandvoort of Assen. Bij je toegang zijn 2 consumpties inbegrepen. Je moet minimaal 18 jaar zijn om deel te mogen nemen. En, niet geheel onbelangrijk: neem je eigen helm mee!