Koop nu tickets
Voor slechts €39,-!

Straal op een professionele foto

Logo van Herfst fotoshoot

Geen studio, maar de natuur als achtergrond van je foto. En natuurlijk de fraaie kleuren van de herfst! Fotograaf Anne Jacobs maakt van je fotomoment een prachtig aandenken. Haalbaar voor iedereen dankzij deze scherpe seizoensaanbieding.

Anne neemt je mee naar twee van de mooiste plekken in Arnhem: Park Zypendaal of Landgoed Mariëndaal. Allebei vol oude laantjes, statige bomen en fraaie vergezichten. Kies welke plek je zelf het mooiste vindt of overleg even met Anne wat je wensen zijn. Een zakelijke uitstraling voor een profielfoto? Of juist een intieme sfeer met je partner of gezin? Anne weet de beste achtergronden te vinden die past bij wat jij wilt.

Haalbaar en betaalbaar

Je ontmoet Anne op de afgesproken plek en jullie gaan direct aan de slag. De fotoshoot duurt ongeveer 20 minuten, dus is ook haalbaar als je het druk hebt. En voor kinderen is dit niet te lang. Ideetje: ga met je huisdier op de foto! Geen mooiere achtergrond daarvoor dan de natuur in herfsttinten.

Handig om te weten

- De fotoshoot vindt plaats op woensdag of zaterdag, rond 9:00 uur 's ochtends of ongeveer een uur voor zonsondergang. Twee tijdstippen met mooi licht om een mooi moment vast te leggen;
- Je krijgt van tevoren een e-book met kledingadviezen;
- De shoot is met maximaal vijf personen en levert twee digitale en bewerkte foto's op die je zelf uit mag zoeken. Wil je met meer dieren of personen op de foto? Of toch liever meer dan twee foto's? Dan kan dat uiteraard ook, tegen een meerprijs;
- In Nederland kan het natuurlijk altijd regenen, in dat geval vindt de fotoshoot later of eerder in dezelfde week plaats.

Dit is een echte herfstactie, de fotoshoots zijn alleen van 14 oktober tot en met 7 november 2020. Dus boek op tijd!