Koop nu tickets
Boek nu jouw next level game-ervaring!

Gamen in virtual reality bij Lightning VR Amsterdam!

Logo van Lightning VR Amsterdam

Lightning VR Amsterdam tilt jouw game-ervaring naar een hoger level. Je stapt met virtual reality een andere wereld binnen, terwijl je als marinier belangrijke missies volbrengt of terwijl je zombies van je afhoudt in een verlaten dorp.

Als gameliefhebber is het natuurlijk gaaf om écht onderdeel te zijn van een videogame. Niet met een controller in je handen op de bank, maar daadwerkelijk tussen de karakters in het spel. Bij Lightning VR Amsterdam krijg je eindelijk die kans. Doe je VR-bril en rugzak op en volbreng samen met je teamgenoten spannende en tactisch uitdagende missies. Ben je een minder ervaren speler? Geen probleem. Het spel past zich automatisch aan naar jouw niveau. Kijk mee met ingame beelden en check voor het competitie-element de score op het speciale teamscorebord.

Kies uit drie werelden

Bij Lightning VR Amsterdam heb je de keuze uit drie verschillende games, waarbij je over actie niets te klagen hebt. In de levels 'Overrun' en 'Overrun 2' ga je in een verlaten dorp op zombiejacht, terwijl je je een echte marinier waant tijdens 'Strike Team Delta: Defenders of Earth'. Adrenaline te over!

Hapje en drankje

VR-gaming is heel leuk met een groep, maar ook als je met zijn tweeën bent, kun je helemaal los gaan bij Lightning VR Amsterdam. De games zijn namelijk geschikt voor teams van twee tot vijf personen. Dorst gekregen van alle inspanning? Een hapje en drankje zit bij de prijs in, dus praat met een koud biertje of een glaasje cola rustig na met je teamgenoten.

Koop nu tickets