Koop nu tickets
Gratis kopje koffie of thee!

Daag jezelf uit bij Escape Rooms Ter Aar!

Logo van Escape Rooms Ter Aar

Ontsnap aan de werkelijkheid, terwijl je je hersens kraakt bij het oplossen van pittige raadsels. Met spannende kamers, geschikt voor grote én kleine groepen, zit je bij Escape Rooms Ter Aar gebakken voor een gezonde portie adrenaline.

Escape Rooms Ter Aar heeft voor ieder wat wils! Stap een andere wereld binnen in één van de uitdagende indoor escape rooms, óf haal een frisse neus in het centrum van het Zuid-Hollandse dorp, terwijl je een tocht maakt vol obstakels. Hoe tof zou het zijn als je met je team bovenaan de eeuwige ranglijst komt te staan.

Help de artiest te vinden of los een moord op

In de 'Escape Caravan' sta je met z'n tweeën in een lege trailer. En dat is ook meteen het probleem! Want waar is toch die artiest die jullie over een half uurtje naar het podium moeten begeleiden? Word de held van duizenden joelende fans en vind hem op tijd. Ook in de kamer 'Unsolved' komen je kwalteiten als speurneus goed van pas. Los met je groepje een ingewikkelde moordzaak op. De tijd dringt, dus zorg ervoor dat je binnen 75 minuten klaar bent. Bekijk snel alle beschikbare kamers.

Groepsuitje of kinderfeestje

Speciaal voor vriendengroepen, families of bedrijfsuitjes is er de Escape Experience. Neem het in teams in verschillende escapespellen tegen elkaar op en wandel voortaan met opgeheven hoofd het kantoor, de familiereünie of het café binnen. Voor trill seekertjes vanaf 10 jaar is er de Jeugd Escape Experience: een kinderfeestje waarmee ze écht de blits kunnen maken op school.

Koop nu tickets