Koop nu tickets
Bestel snel hier je ticket!

Rennen, wegduiken: die zombies krijgen jou niet te pakken

Logo van Lightning VR Delft

Strijd tegen zombies of aliens bij Lightning VR Delft. Welk spel je ook kiest, je hebt het gevoel echt live in de virtuele wereld te zijn. Dankzij de goede VR bril en de controller die lijkt op een geweer, maar vooral omdat je vrij rond kunt lopen!

Als een echte marinier draag je je VR bepakking op je rug, met alles erop en eraan. Waarom dat is wordt meteen duidelijk als je de grote speelzaal binnenstapt. Hier heb je alle ruimte om je vrij te bewegen en dat kan ook, omdat je alles bij je hebt. Geen draden om op te letten, alleen je teamgenoten en jij. Zodra de VR bril opgaat verandert de kale omgeving in een laboratorium of de straat van een belegerde stad. En sta je oog in oog met zombies of aliens. Levensecht!

Actief uitje

Al snel kom je erachter dat de games lekker intens zijn. Wegduiken voor de vijand, naar je teammaat rennen om die te helpen: stilzitten is er niet bij! Je kunt kiezen tussen het bestrijden van zombies voor ze de hele wereld vernietigen. Of als marinier een buitenaardse invasie bestrijden. Tijdens de strijd ga je van level naar level en kom je voortdurend in andere omgevingen terecht. Is er even een luwte in het verhaal, neem dan de kans waar om snel om je heen te kijken. De graphics zien er namelijk super uit, wat het gevoel versterkt dat je echt in een andere wereld bent.

Mini games

Samen een game beleven kan met twee tot vijf mensen tegelijk. Als je met meer bent, dan speel je in teams die na zo'n 20 minuten wisselen. Voor wie niet aan de beurt is zijn er minigames en een pooltafel. En schermen waarop de ingame heldendaden van het spelende team te volgen zijn. Want je wil natuurlijk wel weten wie het beste heeft gescoord.

Koop nu tickets