Koop nu tickets
Boek met korting

Wie is de beste spion? Kom erachter bij The Recruits

Logo van Escape Room The Recruits

Waan je James Bond in escaperoom The Recruits en dring binnen in een high-tech locatie van de Russische geheime dienst. Of probeer gestolen informatie te onderscheppen voor die de vijand bereikt. Er is ook een escaperoom voor kinderen.

Bij The Recruits kun je niet alleen een spannende escaperoom spelen, maar ook echt het veld ingaan en buiten laten zien wat je kwaliteiten als spion zijn. Alleen de besten maken kans op een permanente positie bij de Dutch Secret Agency. Laat zien wat je kan in hun spannende praktijktesten.

The Recruits: kies je rol

Je infiltreert in een complex van de Russische geheime dienst en hebt slechts 90 minuten de tijd om er weer heelhuids uit te komen. Mét belangrijke informatie. Daarbij kun je kiezen uit twee rollen. Binnendringen zonder gezien te worden. Of je verkleden als Russisch geheim agent en je door het complex bluffen. Beide rollen staan garant voor anderhalf uur spanning, sensatie en vooral veel fun.

Operation Track & Trace

Een hacker heeft data gestolen over chemische wapens. Jullie worden verdeeld in twee teams, die hem door de stad moeten achtervolgen. Jullie missie: de gestolen data te onderscheppen voor het in verkeerde handen valt! Verlies je doelwit dus niet uit het oog. En wees zo onopvallend mogelijk, zodat niemand jullie in de gaten krijgt. Welk team heeft de beste spionnen?

Jonge Rekruten: spy kids gezocht

Ook voor gezinnen is er een spannend avontuur. Nu is het doel het milieu te redden. Daarvoor dringen jullie binnen bij een organisatie die schone brandstof heeft uitgevonden, maar deze geheim wil houden. Alleen valt de deur achter jullie in het slot. Vind de brandstofformule en los de puzzels op om op tijd weer buiten te komen. Zonder dat het alarm afgaat en jullie gesnapt worden!

Koop nu tickets