Koop nu tickets
Nu 15% korting

Speel een spannende escape game van NoxBox

Logo van NoxBox

Er wordt een mysterieus pakketje bij je bezorgd. Als je het voorzichtig opent, blijken er vijf prachtige kaarten in te zitten. Vol met puzzels, cijfers en mysteries. In welk spannend avontuur ben je beland? Speel een spannende escape game van NoxBox.

Als liefhebber van spelletjes, puzzels en raadsels zit je gebakken met de escape games van NoxBox. En je hoeft er niet eens de deur voor uit! Want hoe tof is het om je eigen woonkamer om te toveren tot échte escape room? Met keuze uit negen opwindende spellen, zit er voor iedereen iets tussen waarvan de adrenaline door je aderen giert. Of je nu een seriemoordenaar wilt stoppen, wilt ontsnappen uit The Ghost Train of voor even wilt transformeren in het Spaanse meesterbrein 'El Profesor' uit La Casa de Papel; dooie uurtjes zijn verleden tijd. Welke game ploft binnenkort bij je op de deurmat?

Leuk voor het hele gezin

Ook voor een spannende middag met het hele gezin hoef je niet verder te zoeken. Voor de meeste games geldt een leeftijdsadvies van twaalf jaar en ouder, maar er is ook een escape game speciaal voor de jongste spelletjesfanaten: Vloek van Zwartbaard. Help schattenjager Calico Jack om de schat te vinden. Schakel in je zoektocht constant tussen het internet en de 'echte' wereld en ontrafel het mysterie.

Zo werkt het

Bestel een escape game met korting. Verzilver de voucher vervolgens die je van ons ontvangt op de website van NoxBox. Binnen enkele dagen valt er een pakketje bij je op de deurmat met vijf prachtig vormgegeven kaarten erin. Game on!

Koop nu tickets