Koop nu tickets
Van €12,50 tot €13,00 korting!

Met deze uitjes voor thuis verveel je je geen moment

Logo van Help de Sint

Help, de Sint is zijn pakjes kwijt! Wie helpt ze terug te vinden? Dit spannende en hilarische spel speel je in je eigen dorp of stad met de app van TB Events. Of kies een van hun vele spannende thuisuitjes, van De Slimste Thuis tot Prison Break.

Hersenkrakende puzzels, hilarische of juist spannende opdrachten en een handige app die het spel helpt sturen. Het zijn de elementen voor een leuke middag of avond thuis, die voelt als een uitje! Video call erbij en je vrienden en familieleden doen ook gezellig mee.

Spannende escapegames thuis

Waarom ben je gearresteerd? Bij het verrassende Prison Escape at Home probeer je achter de waarheid te komen. Daarvoor moet je wel uitdagende puzzels oplossen en verwarrende informatie ontcijferen. In het spel La Casa del Dinero wordt je huis een bank die je infiltreert om de kluis te kraken. Bloedjespannend! Of ga de strijd aan met de maffia.

Gezellig avondje

Met het spel Help de Sint ga je wel op stap, maar dan veilig met het gezin in je eigen omgeving. Met behulp van de TB Events app ga je achter de cadeautjes van de Sint aan. Vind je er één, dan krijg je ter plekke een actieve opdracht. Daarmee komen niet alleen de kinderen in de stemming voor het sinterklaasfeest. Laat het gezellige avondje maar komen! Of maak er nu al een gezellig avondje van met het Party at Home spel. Elkaar de loef proberen af te steken met De Slimste Thuis kan natuurlijk ook.