Koop nu tickets
Voor de helft van de prijs!

Met deze uitjes voor thuis verveel je je geen moment

Logo van TB-Events

Uitbeelden, liplezen, filmpjes raden, te gekke doe-opdrachten: Party at Home van TB Events staat garant voor een gezellige en hilarische familieavond! Of kies een van hun vele spannende thuisspellen, van La Casa del Dinero tot Prison Break.

Hersenkrakende puzzels, hilarische of juist spannende opdrachten en een handige app die het spel helpt sturen. Het zijn de elementen voor een leuke middag of avond thuis, die voelt als een uitje! Video call erbij en je vrienden en familieleden doen ook gezellig mee. Deze thuis-uitjes vallen nooit in het water!

Spannende escapegames thuis

Waarom ben je gearresteerd? Bij het verrassende Prison Escape at Home probeer je achter de waarheid te komen. Daarvoor moet je wel uitdagende puzzels oplossen en verwarrende informatie ontcijferen. In het spel La Casa del Dinero wordt je huis een bank die je infiltreert om de kluis te kraken. Bloedjespannend! Of ga de strijd aan met de maffia.

Bekende tv-spelletjes

Fans van De Slimste Mens kunnen nu proberen elkaar de loef af te steken met het spel De Slimste Thuis. Daarbij gaat het niet alleen om kennis, maar ook om logisch inzicht en rustig blijven onder tijdsdruk. Fanatieke Wie Is De Mol kijkers gaan vast uit hun dak met het spel Wie Ontdekt De Verrader? Probeer maar eens met zijn allen de spannende opdrachten tot een goed einde te brengen, terwijl iemand de boel saboteert! En je er als extra taak achter moet zien te komen wie die verrader is.

Koop nu tickets