Koop nu tickets
Exclusief: €2,00 korting

Zoek de schat in online escaperoom Treasure Hunt

Logo van 3D Online Escape Room Lost Treasure

Open de deur en stap in het verwaarloosde huis van oudoom Archibald. Heeft hij hier de gegevens verstopt die leiden naar zijn fortuin? Bij Lost Treasure wandel je door gedetailleerde 3D kamers. Onderzoek alles, gluur in laatjes en los raadsels op.

Klinkt goed? Dan kun je al binnen vijf minuten aan de slag gaan en je in het avontuur storten. Op je eigen laptop of PC, in je uppie of gezellig met vrienden en familie. Het leukst is het om te spelen met twee tot vier personen. Zorg dat je genoeg borrelnootjes en bier hebt, open een video- of chatprogramma als je met mensen op een andere locatie speelt, voer de spelcode in en the game is on!

Unieke 3D omgeving

Lost Treasure zit boordevol afwisselende opdrachten, die je zowel on- als offline moet oplossen. Maar wat hem echt uniek maakt is de 3D omgeving. Neus rond in de boekenkasten, open de laatjes in het oude bureau dat je tegenkomt, lees de papieren die op tafel liggen en ontdek hoe je de deur naar de volgende kamer kunt openen. Wie van jullie vindt de volgende puzzel die in het huis verborgen zit? Of die ene belangrijke aanwijzing?

Spelen wanneer je wilt

Deze escaperoom speel je wanneer je wilt. De spelcode die je krijgt blijft namelijk onbeperkt geldig. Lukt het toch niet om dit weekend te spelen? Verschuif je thuisuitje dan gewoon door naar een nieuwe datum. En neem de tijd die je wilt, niemand die je aanmaant om op te schieten. Als je nog een keer een plek wilt doorzoeken, dan doe je dat gewoon.

Loop je toch vast, dan kun je om de paar minuten hints vragen. Let wel op als je in verschillende teams tegen elkaar speelt, want voor elke hint die je vraagt worden extra minuten bij je tijd opgeteld.