Koop nu tickets
Bestel eenvoudig je tickets

Ontdek het bruisende Breda op de fiets met seeBreda!

Logo van seeBreda

Ontdek de leukste plekjes van het altijd gezellige Breda. Spring op de fiets en verken deze Brabantse parel op een ontspannen én sportieve manier. Boek een rondleiding door een enthousiaste local en maak je stedentrip onvergetelijk!

Hoe leer je een stad beter kennen dan op de fiets? De bevlogen gidsen van seeBreda vertellen je tijdens de Breda Highlight Fietstour alle ins en outs en zorgen ervoor dat je kunt genieten van de ultieme stedentrip. In de drie uur durende tour kom je door gezellige straatjes en zie je alle hotspots van deze verrassende stad. Het is onmogelijk om geen zwak te krijgen voor deze bourgondische plek in het Zuiden.

Historische binnenstad en street art

Natuurlijk brengen de gidsen je naar historische bezienswaardigheden als het Kasteel van Breda, het Spanjaardsgat en de Onze-Lieve-Vrouwenkerk maar Breda heeft nog veel meer moois te bieden. Vergaap je aan reusachtige murals op de Blind Walls Gallery en geniet van het prachtige Valkenbergpark, gelegen pal naast het station. De gidsen van seeBreda nemen graag de tijd om je er álles over te vertellen. Want trots op hun woonplaats, dat zijn de Bredanaars. Wat heeft de stad te maken met het ontstaan van New York? En wie was Generaal Maczek? Meer brandende vragen? Shoot!

Uitstapje met het gezin

Een lekker actief dagje uit met het hele gezin? Goed idee! Er zijn genoeg kinderfietsen beschikbaar, dus trappen maar. Het startpunt van de rondleiding vind je op STEK, een broedplaats voor talloze creatieve initiatieven. Een bezienswaardigheid op zich. Boek nu je tickets voor de seeBreda Highlight Fietstour en ga naar huis met een hoofd vol indrukken.

Koop nu tickets