Koop nu tickets
Bestel eenvoudig je tickets!

Ervaar Den Haag als local met seeTheHague!

Logo van seeTheHague

Oh, oh, Den Haag! Haal het maximale uit je Haagse citytrip met een rondleiding van seeTheHague. Spring op de fiets en verken de mooiste plekjes. Beleef de stad door de ogen van een local.

Wie kan je beter wegwijs maken in een stad dan een local? Tijdens de Den Haag Highlight Fietstour van seeTheHague, ontdek je in 2,5 uur alle hotspots van de Hofstad. Ondertussen vertelt een lokale gids je alles over de tussenstops op de route. Kom erachter wat het verschil is tussen Hagenaars en Hagenezen en leer alles over de lugubere geschiedenis van het politieke hart van ons land: Het Binnenhof.

Highlights en verborgen pareltjes

De rondleiding voert je langs bekende trekpleisters als de Hofvijver, Paleis Noordeinde en natuurlijk Haagse Harry, maar neemt je ook mee weg van de gebaande paden. Trap op je comfortabele tweewieler over historische pleintjes en door gezellige smalle steegjes. De gidsen zullen het niet laten om je te overladen met enthousiasme over de stad waar zij trots op zijn. Vuur al je vragen op ze af en maak van je stedentrip een échte Haagse beleving!

Leuk voor het hele gezin

seeTheHague organiseert de tours van vrijdag tot en met zondag en op feestdagen. De fietshuur is bij de prijs inbegrepen. Er zijn ook kinderfietsen beschikbaar, dus boek nu je uitstapje voor het hele gezin. Reserveer een fietstour en maak je dagje Den Haag onvergetelijk.

Koop nu tickets