Koop nu tickets
Bestel nu met €9,50 korting!

Speel de spannende escapegame Het Geheim Van De Bosbergtoren

Logo van Het Geheim Van De Bosbergtoren

Welk eeuwenoud geheim ligt er verscholen op de Bosbergtoren in Appelscha? Word de held en los het grote mysterie op voor de dorpsbewoners. Ontcijfer raadsels, doe puzzels, en scan foto's op jacht naar die ene clue tijdens de spannende escapegame.

Consternatie in het Friese dorpje Appelscha. Op de Bosbergtoren, het 33 meter hoge uitkijkpunt aan de rand van het Drents Friese Woud, is een mysterieus pakketje gevonden. Er is alleen één probleempje: het lukt de dorpsbewoners maar niet om de code te kraken. Daarom schakelen ze nu jouw hulp in. Speel de spannende escapegame en ontrafel Het Geheim Van De Bosbergtoren.

Raadsels, puzzels en foto's

Het pakket bestaat uit een envelop met daarin vijf mooi vormgegeven kaarten. Uit de vorige eeuw, zo lijkt het. De kaarten zitten boordevol pittige raadsels. Speur met behulp van foto's, tekeningen én YouTube-video's naar aanwijzingen. Zouden de bewoners van het dorp na zo'n lange tijd dan eindelijk het geheim van de toren ontdekken? Verzamel een clubje mensen van twee tot vijf personen en ga aan de slag met maar één doel: het mysterie oplossen dat Appelscha in zijn greep houdt.

Leuk voor het hele gezin

'Het Geheim van de Bosbergtoren' is ook leuk voor de kleinste speurneusjes, onder begeleiding van vader, moeder, opa of oma. De escapegame duurt zo'n twee tot drie uur, waardoor het spel de perfecte activiteit is voor wat heerlijke quality time met de hele familie.

Koop nu tickets