Koop nu tickets
Al vanaf € 9,99!

Proef 12 kwaliteitswijnen in je eigen huis

Logo van Wijnproeverij aan huis

Voor een wijnproeverij hoef je niet naar een speciale plek te gaan, het kan ook gewoon bij jou thuis! Lekker ontspannen in je eigen omgeving 12 kwaliteitswijnen proeven onder begeleiding van een wijnspecialist. Dat is pas genieten!

Bij Thuisproeverij kan het: een wijnproeverij thuis bestellen. Compleet met een wijnkenner die je alles vertelt over de wijnen. Ze doen dit in 4 provincies: Utrecht, Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland.

Proeven als een pro

De wijnspecialist leert je ook proeven als een pro. Hoe je naar de wijn in je glas moet kijken bijvoorbeeld en waarom je hem eerst in het glas ronddraait. Dan volgt het ruiken. Hé, is dat een bepaald kruid? Nee, gras... dat kan toch niet? Jawel, alles kan. En omdat je lekker relaxed op je eigen bank proeft, omgeven door bekenden, maakt het niet uit wat je roept. De wijnspecialist kan je vervolgens vertellen waarom je juist dat ruikt. En dan proeven zoals het hoort: slurpen! En 'kauwen'. Een wijnproeverij is niet alleen wijn keuren, het is vooral ook leuk en reuzegezellig.

Bijzondere wijnen

De wijnspecialist neemt enkele bijzondere wijnen mee, allemaal van kleine producenten uit onder andere Italië, Spanje, Oostenrijk en Portugal. Van mensen die hart hebben voor hun wijn en er veel zorg aan besteden. En dat proef je. Eerst krijgen jullie een lekkere bubbel. Dan volgen tien verschillende wijnen en de proeverij eindigt met een fantastische port uit Portugal. Wat een heerlijke middag of avond!