Koop nu tickets
Bestel tickets met korting!

Maak een oer-Hollandse rondvaart met Rederij van Hulst

Logo van Rederij van Hulst

Verken het Groene Hart en de Bollenstreek vanaf het water! Maak een rondvaart over de schitterende Kagerplassen met Rederij van Hulst. Molens, polders, koeien, meren, pittoreske dorpjes en prachtige vergezichten: beleef een Hollandse lentedag!

Sfeervol varen over de Kagerplassen, het kan met Rederij van Hulst. Boek een schitterende cruise en maak een prachtige tocht van anderhalf uur door het indrukwekkende landschap. Laat je betoveren door het uitzicht! Je stapt op in 'bollenhoofdstad' Lisse, vaart langs gezellige dorpjes, kleurrijke bollenvelden en historische molens. Hollandser wordt het écht niet!

Varen langs Zuid-Hollandse pareltjes

Maar er is nog veel meer! Maak ook eens een toffe rondvaart langs andere Zuid-Hollandse pareltjes. Boek een dagtocht door het Groene Hart, een vaartocht rondom Leiden, breng een bezoekje aan een werkende molen, de toeristenmarkt van Katwijk aan Zee of doe een dagje Gouda. Sfeervolle dorpjes, groene natuurgebieden en molens trekken aan je voorbij terwijl je aan boord van het lentezonnetje geniet. Heerlijk!

Koop nu tickets