Koop nu tickets
Bestel tickets met korting!

Maak een oer-Hollandse rondvaart met Rederij van Hulst

Logo van Rederij van Hulst

Verken het Groene Hart en de Bollenstreek vanaf het water! Combineer een rondvaart over de prachtige Kagerplassen van Rederij van Hulst met een bezoekje aan de iconische Keukenhof. Tulpen, molens, pittoreske dorpjes: beleef een Hollandse lentedag!

Sfeervol varen over de Kagerplassen en daarna wandelen over de Keukenhof, het kan met Rederij van Hulst. Boek een Lentecruise en combineer de schitterende tocht van anderhalf uur met wandelen door bloeiende flowerpower in het legendarische bloemenpark. Laat je betoveren door de kleurenpracht van meer dan 7 miljoen (!) bloemen. Je stapt op in 'bollenhoofdstad' Lisse, vaart langs gezellige dorpjes, kleurrijke bollenvelden en historische molens. Hollandser wordt het ├ęcht niet!

Varen langs Zuid-Hollandse pareltjes

Maar er is nog veel meer! Maak ook eens een toffe rondvaart langs andere Zuid-Hollandse pareltjes. Boek een dagtocht door het Groene Hart, een vaartocht rondom Leiden, breng een bezoekje aan een werkende molen, de toeristenmarkt van Katwijk aan Zee of doe een dagje Gouda. Sfeervolle dorpjes, groene natuurgebieden en molens trekken aan je voorbij terwijl je aan boord van het lentezonnetje geniet. Heerlijk!