Koop nu tickets
Bestel nu met korting!

Puzzel je door de 17e eeuw met Citygame Het Stadsganzenbord

Logo van Stadsganzenbord.nl

Altijd al eens willen rondlopen in de 17e eeuw? Dat kan! Met Citygame Het Stadsganzenbord verken je de Nederlandse binnensteden van ruim driehonderd jaar geleden. Neem het op tegen je vrienden, familie of collega's en vind alle locaties.

Hoe zagen de straten en pleinen er eigenlijk uit tijdens de Gouden Eeuw? Met de uitdagende puzzeltocht Het Stadsganzenbord kom je erachter. Gewapend met een plattegrond uit 1649, dobbelstenen en een lijst vol vragen en raadsels trek je de stad in. Vergelijk de situatie van vroeger met de situatie van nu en vind de goede antwoorden. Overleg, discussieer en maak er een bijzondere stedentrip van. Ontdek de stad op een unieke manier. Speel een potje Stadsganzenbord in Den Haag, Leiden, Haarlem, Delft, Amersfoort, Gouda, Amsterdam, Dordrecht, Utrecht en Nijmegen.

Maak er een competitie van

Meedoen is leuk, maar winnen is natuurlijk nog veel leuker! Maak teams van maximaal vijf personen en ga de strijd met elkaar aan door op zoek te gaan naar de locaties op de landkaart. Ieder team gaat zijn eigen weg en komt na zo'n twee uur struinen door straten en steegjes weer terug met een lijst vol oplossingen. Het team met de meeste goede antwoorden is de winnaar en vergaart eeuwige roem.

Bestel je pakket

Wanneer je Het Stadsganzenbord bestelt, ontvang je een mooie doos met daarin alles wat je nodig hebt. Het is een doe-het-zelf-pakket, dus ga op pad wanneer je maar wilt! Let op: ieder team speelt met een eigen speeldoos. Ben je met vijftien personen, dan heb je dus drie dozen nodig. De verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Koop nu tickets