Beoordelingen voor De Zilvermeeuw

(66 beoordelingen)
Schrijf een beoordeling

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.Tickets

Ontspannen

Een ontspannen vaartocht door de Biesbosch, goede uitleg en voldoende mogelijkheden om iets te eten en te drinken

  • Christel A.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 9 mei 2024
Uitstapje verpleeghuis Het Bastion Geertruidenberg

Vandaag een geweldige rondvaart met een hele grote groep verpleeghusbewoners, hun familie, vrijwilligers en medewerkers gehad. Cetering was goed verzorgd, bediening heel aardig en behulpzaam.
Alles was perfect en ook het weer.
Bedankt en tot de volgende keer. 💐

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 18 april 2024
Kaalslag buffet

Rondvaart door Biesbosch was geweldig mede door het mooie weer. De boot was vol met mindervalide bejaarden met begeleiders, wij zaten aan de eerste tafel maar waren het laatst aan de beurt voor t buffet. Lang moeten wachten want het ging allemaal heel langzaam. Begrijpelijk, minder was dat het voedsel op het buffet beetgepakt werd en vaak weer teruggelegd, zeer onsmakelijk en onhygiënisch. Bij onze beurt voor t buffet was t volledig geplunderd en diverse gerechten waren op. Jammer. Voor ons geen tweede keer..

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 juni 2023
De Zilvermeeuw is Goud.

2023: ZES TOCHTEN GEMAAKT !!
Uw mensen: attent en professioneel, Alles klopt en je geniet.
Net zoals onze gasten
En de nieuwe boot is een fijne aanwinst.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 16 september 2023
Super verzorgd ,schoon en vriendelijk

Een heerlijke dag gehad over de Mark. Wat een verrassing alles vanaf de waterkant te zien. Heerlijk eten en drinken en een super gastvrije verzorging. Kortom gewoon doen.

  • Ineke L.
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 14 augustus 2023
Boot tocht Antwerpen

Wij hebben een leuke dag gehad en er van genoten mooi droog weer en lekker genoten voor herhaling vatbaar

  • Mevr.Buijs
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2023
Organisatie niet al te best.

Bewegwijzering was niet goed. GPS Biesbosch weg Drimmelen kwamen wij in Lage Zwaluwe
Kwartier voor afvaart van half 12 aanwezig zijn. Bij vouchers afgeven kassa om 11.10 werd gezegd af vaart zal om kwart voor 12 zijn. Vanaf half 12 ging iedereen al aan boord, wij nog aan de koffie.
Nota bene afvaart was om 10 minuten na 12.
Informatie onvoldoende.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 29 mei 2023
Leuk maar niet echt spannend

Wij kwamen 7min op vrijdag te laat.Gelukkig kon dit omgeboekt worden naar zaterdag.Dat kon snel geregeld worden.Verder de tour: we hadden er iets meer van verwacht wat je zou kunnen zien.Opmerking geluid op het dek, Dit is de meeste keren slecht of zacht(denken dat de kapitein te ver van de microfoon zit)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 mei 2023
Topdag

Wij hebben met familie en vrienden ons huwelijksfeest gevierd op de Zilvermeeuw 5. We hebben een 5 uur durende vaartocht gemaakt via de grote rivieren naar de Biesbosch.
Ook de catering was fantastisch. Vanaf de koffie met gebak t/m het toetjesbuffet en alles wat daar tussen zat.

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 15 oktober 2022
Top dag

Het was super dagje op de boot richting Rotterdamse havens
En met mij gluten allergie toch heerlijk mee kunnen doen met het gebakje en het eten aan boord echt heel fijn !

  • Kleemans
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 6 september 2022
Boottocht met lunch

19-07-2022 Was uitstekend!
Boottocht met uitleg en de prima lunch en bediening.
Een aanrader.

  • Maria K.
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 10 juli 2022
fijne vaartocht Zilvermeeuw 2

Een aanrader, met onze hele familie een fijne vaartocht gehad. Een heerlijke Brunch alles even goed, en vriendelijk personeel ook richting kinderen, onze complimenten!!!

  • jan s.
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 11 december 2021
Fantastische dag , doen !!!

Geweldige dag mede door het mooie weer.
Zeer goed verzorgd,
. De etagère lunch
. Zeer vriendelijk personeel
. Zeer mooi boot ( zilvermeeuw 5 )
Kortom, ‘n zeer geslaagde dag

  • Jacqueline e. J. v. d. M.
  • Bezoekdatum: 28 september 2021
Fantastisch

Met Z8 een vaartocht gemaakt met kinderen en kleinkinderen om mijn (door coronamaatregelen) verlate 80jarige verjaardag te vieren. Ik koos voor de Marktocht maar door storing bij de spoorbrug bij Zevenbergen, kregen we een alternatieve route. Die was in één woord prachtig.
Zeer vriendelijk personeel bij de kassa, bij de ontvangst en bij de bediening. Goede uitleg onderweg van de kapitein. Op de tafels een versiering vanwege de verjaardag en bij de koffie een, zoals de kleinkinderen dat vroeger noemden, een “vuurspuwende” kaars. Goede lunch gehad die “uit de vloer” kwam. Heel apart.
Ondanks de zeer slechte weervoorspellingen hadden we prima weer met 1 keertje een kleine bui. Ook veel op het zonnedek kunnen zitten.
Ook namens man, kinderen en kleindochter onze dank voor deze heerlijke, relaxte en mooie tocht.
Extra dank aan het bedienend personeel dat constant aan het werk was, maar altijd even vriendelijk bleef.

  • Flavia M. d. S.
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 31 juli 2021
Vaartocht Rotterdam

22 juni 2021 meegeweest met vaartocht Sliedrecht-Rotterdam. Wij hebben hier erg van genoten. Mooie boot, leuke vaartocht. En vooral een heerlijke lunch. Ook complimenten voor het personeel, vriendelijk en behulpzaam.

  • Plonie W.
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 juni 2021
Geweldig

Wij hebben de rondvaart gedaan met lunch, deze was overheerlijk en uitgebreid, daarna op het dek gaan zitten waar een bar is voor drank, ijs en bittergarnituur. Vriendelijk personeel en de kapitein geeft tijdens de tocht veel informatie! Twee uur is precies lang genoeg! Een aanrader!

  • Ans E.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2020
rondvaart Biesbosch

Echt een super rondvaart gehad over de Biesbosch.Wij kunnen het iedereen aanraden om het een keer te doen
Het personeel is echt heel behulpzaam een dikke pluim voor dit bedrijf

  • D.Wijnnobel
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 3 juli 2020
heerlijke middag gehad met mijn zussen en zwagers.

ronduit een super leuke middag gehad en het personeel is echt geweldig, wij hebben het ervaren als thuis komen, was echt super geweldig . ik mijn zussen en zwagers gaan dit nooit meer vergeten.

  • wilco
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 7 juni 2020
Mooie tocht door de Biesbosch

Fijne, grote boot met vriendelijk behulpzaam personeel. In deze corona-periode was voldoende afstand mogelijk, de bar was niet open maar de nette toiletten gelukkig wel.

  • Erik
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 juni 2020
Méér dan FANTASTISCH

Een keurige nette boot met zeer vriendelijke, behulpzame medewerkers die ook nog eens verstand hebben van klantenbinding (empathie).
Een uitstekende reis naar de kerstmarkt in Dordrecht. Een keurig arrangement voor die prijs. HULDE!!!!

  • A. t. W.
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 december 2019
I een

In een woord fantastisch dag gehad alles was erg goed geregeld het was een theeparty afgelopen zondag ik kan het iedereen aanbevelen cijfer van een tot 10 dan wordt het een 10

  • Joop
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 24 september 2019
Vriendelijke mensen, reservering prima plek

Koffie was lekker , n cappucino of warme choco zou n welkome aanvulling zijn .....

  • Ans R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 22 september 2019
Gezellig en erg goed geregeld en verzorgd

Geweldig netjes beleeft

  • Jaap R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 19 augustus 2019
Mooie comfortabele boot

De Zilvermeeuw is een erg grote boot van alle gemakken voorzien. Ook een aardige gids die allerlei wetenswaardigheden vertelt. Als je meer van de natuur van dichtbij wilt zien zou ik een kleinere fluisterboot aanraden.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 augustus 2019
Mooi boottochtje

Afgelopen zondag een mooie vaartocht van 2 uur door de Biesbosch gedaan. Was mede door her fantastische weer erg geslaagd. De boot en zijn voorzieningen zijn prima (diversiteit aan versnaperingen, airco, schone toiletten, vriendelijk personeel). Aanrader.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 4 augustus 2019
mooie reis

het mooiste was misschien wel dat er op de boot geen muziek gedraaid werd.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 24 april 2019
wat een mooi gebied, en een interesant verhaal

Prachtig, mooi verhaal, leuke bar, genoeg keus

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018
heerlijk middagje op het water, prachtige natuur,

prima geregeld.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 13 oktober 2018
prima verzorgd

Alles keurig getegeld. Goede catering. Parkeren wat moeilijk.

  • J B. v. R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 2 september 2018
Geweldig. Een ervaring om nooit te vergeten. Super

Gezellig, ook de bediening, zeer vriendelijk.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 22 augustus 2018
Tocht in de Biesbosch

Petje af voor de kapitein zoals hij door de ondiepe vaargeul maneuvreerde.
Mooie tocht met duidelijke uitleg!

  • Marjolein F.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 20 augustus 2018
Prima

Goed verzorgd

  • Jan D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 18 augustus 2018
Boottocht 15 aug.

15 aug. De 3 uur durende boottocht door de Biesbosch gemaakt met de familie. Heel goed verzorgd. Aan te bevelen!

  • Naam bekend bij redactie
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018
goede organisatie; goede servise

zie sterren

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 15 augustus 2018
Geweldig.

Veel gezien van de schoonheid natuur.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 13 augustus 2018
Het was leuk en interessant!

We hebben een leuke tocht gemaakt met De Zilvermeeuw!
Wat jammer was dat we geen arend hebben kunnen spotten of andere bijzondere
vogels! Wel nog een witte reiger gezien!
Maar kortom, we hebben een leuke tocht gehad, voor de eerste keer in De Biesbosch,
en in Brabant!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 11 augustus 2018
Mooie boottocht

Heerlijke boottocht met airco in de boot(was heerlijk bij 35 graden)

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2018
een echte aanrader

Het was een geweldige tocht in een super mooie omgeving het personeel was echt heel vriendelijk en een echte goede schipper. Bedankt voor de leuke tocht

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 6 augustus 2018
Prima

Vriendelijke bemanning en mooie route

  • Bas G.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 5 augustus 2018
Leuke tocht maar beetje saai. Had meer verwacht.

Voor kinderen mag er wel wat meer gebeuren. Vooral meer veiligheid aan de reling.

  • Marga K.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Jonge kinderen
  • Bezoekdatum: 2 augustus 2018
Wat is het heet!

Een paas fijne uurtjes doorgebracht op de boot.

  • Bep D. d. B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 1 augustus 2018
Alles perfect geregeld,toppie!

Een dikke tien voor jullie!

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 juli 2018
Ontspannende natuurtrip

Een heerlijke rondvaart , zeker bij mooi weer. Het werkt kekker ontspannend als je zo de prachtige natuur voorbij ziet komen.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 17 juli 2018
Rondvaart zilvermeeuw

Wij vonden het een zeer geslaagde dag. Het is het geld dubbel en dwars waard want je vaart een prachtige route en krijgt er ook uitleg bij. Tickets via dagje weg waren simpel te verzilveren.

  • Bianca M.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 14 juli 2018
Dagje Biesbosch

Mooie rondvaart, vriendelijk personeel op een mooie boot

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 2 juli 2018
Heerlijke boottocht

Heerlijke tocht gehad. Soms is het wat lastig om op het buitendek de info te kunnen verstaan. Verder alles prima geregeld.

  • Marc B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 26 juni 2018
2uur rondvaart

Vriendelijk welkom van de bemanning . Goede uitleg...mooi uitzicht.
Voor herhaling vatbaar

  • Astrid B.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 20 juni 2018
Biesbosch laten zien aan Australiërs.

Keurig verzorgd. Vriendelijk personeel. Lekkere broodjes/hapjes. We hadden twee Australische familieleden bij ons. Jammer dat de informatie niet ook in het Engels was. Ook voor ons Nederlanders [Brabanders] was de verstaanbaarheid niet optimaal. Maar ik kom nog wel 'n keer met mijn dochter.

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 5 juni 2018
Gastvrijheid en genieten!

Als vrouwengroep hebben we genoten van deze rondvaart en de gastvrijheid aan boord van één van de schepen van De Zilvermeeuw.
We vertrokken later dan gepland, maar kwamen ook later terug. Brabantse gemoedelijkheid is hier merkbaar aanwezig. Dat verhoogt het vakantiegevoel.

  • Elske S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 16 mei 2018
Mooie vaartocht, goede uitleg.

De vaartocht was heel boeiend en de commentaar was heel interessant. Alleen konden we die niet altijd goed verstaan vanwege de luidruchtigheid van veel klanten. Het is blijkbaar te veel gevraagd tijdens de uitleg te zwijgen. Toen de regen over was, zijn we op het bovendek plaats gaan nemen en dan konden we in alle rust ook van de uitleg genieten.

  • Marc V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 27 mei 2018
Rondvaart door de Biesbosch

Was leuk met goed uitleg over omgeving

  • Naam bekend bij redactie
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 21 mei 2018
Heel leuk!

Het was een fantastische dag, ook mooi weer is voor herhaling vatbaar!!!!!

  • hans v.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 28 mei 2017
Gezellig en relaxed middagje weg

Prima geregeld allemaal. Ruime gratis parkeergelegenheid in de buurt. Netjes op tijdvertrekken en een soepele sfeer op de boot vanuit de bemanning. Doen niet krampachtig als je zelf je eigen boterham eet....

  • A v. D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 26 mei 2017
mooie natuur

lekker buiten gezeten het was een ideale dag

  • Matty V.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 7 oktober 2016
goede vaart en goed pers oneel

Ze moeten wel als op de menukaart
bitterballen, gefrituurde snacks of
borrelnootjes inkopen.
die waren er niet.
gelukkig wel nog croketten, en die waren
heerlijk bij de borrel

  • Aat H.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Vrienden
  • Bezoekdatum: 9 oktober 2016
Zilvermeeuw

Netjes verzorgd en goed personeel. Was een mooie trip

  • Spencer S.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 28 september 2016
Prima

Heel fijn, dat er een toilet aan boord was, gelegenheid om wat te eten en te drinken. Goede uitleg over de Biesbosch en alles wat zich daar bevind.

  • Anneke d. O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Oudere kinderen
  • Bezoekdatum: 30 juli 2016
Prachtige boottocht

Wij hebben genoten van de boottocht op het water in de Biesbosch. De twee uur vlogen voorbij. Alleen jammer dat de liftstoel het niet deed.

  • Bea N. N.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Opa en oma
  • Bezoekdatum: 1 juni 2016
Leuke leerzame trip

goed verzorgd

  • Nancy v. O.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Mijn partner
  • Bezoekdatum: 9 mei 2016
Zeer goed

Mooie tocht luxe boot toffe vriendelijke bediening

  • Geertruida R.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Een groep
  • Bezoekdatum: 5 mei 2016
Nette boot, vriendelijk personeel!

Leuk uitstapje voor jong en oud!

  • Gerard D.
  • Geverifieerde bezoeker
  • Bezocht met: Gezin
  • Bezoekdatum: 5 mei 2016

Reviews van bezoekers van DagjeWeg.NL

Relaxen

Bij heel mooi weer ist lkkr picknicken, altijd gezellig met een groep en super relaxed varen op het water

  • Astrid W.
Verzorgd

Op 26 Juli 2017 Met de Z8 van de Zilvermeeuw (is een zeer stille elektrische boot 1 jaar oud) een mooie rondvaart gehad. Via het AD geboekt. Vanaf Drimmelen door de Biesbosch naar Werkendam, Hardinxveld , Dordrecht naar Moerdijk. In de havens van Moerdijk een uitgebreide rondvaart met gids die daar aan boord kwam. En weer terug naar Drimmelen. De vaartocht was van 10.00 uur tot 16.15 uur. De omstandigheden op de boot waren lux en de lunch voortreffelijk. De prijzen voor de drinks zeer redelijk (2.25 per drankje) Een klein min puntje is dat de spreker aan boord best wat meer mag vertellen.De bediening was zeer netjes en goed.

Vriendelijke groet Kees en Wil van Kats.

  • Kees v. K.
  • Bezoekdatum: 26 juli 2017
fantastisch

De boot is prima verzorgd. Het personeel is zorgzaam. De brunch was goed georganiseerd en alles aan boord is goed geregeld.

  • N.N..
  • Bezoekdatum: 7 september 2015
viel wat tegen

We hadden met een grote groep gereserveerd,maar bij aankomst was erniet genoeg plaats en bedacht de kapitein dat 2 v ons aaneen andere tafel achter ons konden schuiven.Niet gezellig en zeker niet de bedoeling lijkt mij!gelukkig was het bedienend personeel uiteindelijk ,na ontevredenheid vanuit ons,zo inventief een tafel aan te schuiven v een gereserveerde tafel waar de groep niet kwam opdagen. Gelukkig probleem opgelost en een gezellige middag gehad. Ook jammer dat er weinig parkeerplek rondom was en we in hondenweer best een stuk moesten lopen.bij de kassa geen afdak dus kletsnat geregend ( en dat in een land als nederland)
. Het had dus een stuk beter en servicegerichter gekund!

  • deborah.

Prachtige boottocht door de Biesbosch, met duidelijke uitleg over de omgeving. Met horeca-mogelijkheid aan boord.

  • Karin L.

DagjeWeg.Tickets · service@dagjewegtickets.nl
KvK 60256281 · Amsterdamseweg 9 · 6711 BE Ede
gdkprldrsct