Koop nu tickets
€ 6,- korting per ticket

House of Bols Experience: ontdek de 'World of Cocktails'

Logo van Bols Cocktail Experience

Maak een spectaculaire reis door de 'World of Cocktails’ bij House of Bols Cocktail & Genever Experience! Kom achter het geheim van de beste cocktail in de verschillende ruimten. Inclusief gratis audiotour én een gratis cocktail naar je eigen smaak!

Duik in de waanzinnige wereld van cocktails bij House of Bols Cocktail & Genever Experience! Ieder hoekje van de 'World of Cocktails' verrast je opnieuw. Niet voor niets won House of Bols de Dutch Design Award voor Best Exhibition & Experience. Ontdek de geheimen van 42 Bols likeuren en jenevers. Zie, ruik, proef, maar vooral... ervaar. Ontdek op je route onder andere de 'Art of Flavour', 'Hall of Taste', 'Extraction Room' en 'Genever Room'.

Inclusief audiotour én cocktail!

Om de rondleiding nog aantrekkelijker te maken, is er een gratis interactieve audiogids beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans. De rondleiding eindigt in de revolutionaire Mirror Bar, waar bartenders op basis van jouw eigen smaakvoorkeuren de Bols cocktails bereiden. Die 'perfecte' cocktail is inbegrepen bij de ticketprijs!

Koop nu tickets