Koop nu tickets
Per ticket € 1,00 korting, Cocktail incl

House of Bols

Logo van House of Bols Experience

House of Bols neemt haar bezoekers mee op een spectaculaire reis door de 'World of Cocktails’, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Voel, proef, ruik en ontdek welke geheimen schuilen achter de beste cocktail. Een audioguide en cocktail is incl.

Bezoek de bekroonde House of Bols Cocktail & Genever Experience in Amsterdam.
Ontdek de smaak van Amsterdam. House of Bols neemt haar bezoekers mee op een spectaculaire en unieke reis door de 'World of Cocktails’, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. In de ‘Art of Flavour’, ‘Hall of Taste’, Extraction Room’ en ‘Genever Room’ worden de zinnen geprikkeld en ontdekken bezoekers de geheimen van alle 42 Bols likeuren en Bols jenevers. House of Bols won de Dutch Design Award voor Best Exhibition & Experience en hiermee wordt bewezen dat erfgoed en geschiedenis perfect gemixt kunnen worden met innovatie en hedendaags design.
Om de rondleiding nog aantrekkelijker te maken, is er een gratis interactieve audiogids beschikbaar in de Engelse, Nederlandse, Franse, Duitse en Spaanse taal. De rondleiding eindigt in de revolutionaire Mirror Bar, waar bartenders op basis van jouw eigen smaakvoorkeuren de Bols cocktails bereiden.

Koop nu tickets