Koop nu tickets
Bestel je tickets met korting

Amsterdam Boat Cruises: beleef de haven en de Zaanse Schans

Logo van Amsterdam Boat Cruises

Maak een rondvaart in de Haven van Amsterdam of naar de Zaanse Schans met Amsterdam Boat Cruises. Laat je meevoeren langs fabrieken, terminals, pakhuizen en wereldberoemde molens. Combineer je tocht met een Amsterdamse brunch, High Beer of High Wine!

Een dagje Amsterdam, maar dan relaxt? Stap aan boord van Amsterdam Boat Cruises! Bekijk de op één na grootste haven van het land en/of de Zaanse Schans vanaf het water. Uiteraard met een fijn hapje, een drankje én alle comfort die je je maar kunt wensen.

Luxe havenrondvaart

Vaar in twee uur door de Haven van Amsterdam en neem de rijke historie van de grootste cacao- en benzinehaven ter wereld in je op. Voor nog meer ontspanning hap je een harinkje of een bitterballetje met Amsterdamse mosterd, proef je verschillende kazen of drink je een Amsterdams biertje of een heerlijk wijntje. Kies uit een bruncharrangement, een High Beer of een High Wine. Vijf generaties Amsterdammers vertellen je ondertussen, via een speciale audioguide, alles over de ontwikkeling van het nog immer levendige havengebied.

De Zaanse Schans

Je boottocht combineren met een tripje naar de wereldberoemde Zaanse Schans? Stap dan op de boot die je in twee uurtjes van de hoofdstad naar Zaandam brengt. Bewonder karakteristieke molens, oude pakhuizen en historische fabrieken terwijl het zonnetje op je gezicht schijnt op het panoramadek. Is het minder mooi weer, dan is het ook in de luxe binnenruimte prima vertoeven. Liever opstappen in Zaandam en uitstappen in Amsterdam. Of een retourtje? Dat kan! Na zes uur meer je weer aan bij de NDSM-werf in Amsterdam-Noord.

Koop nu tickets