Koop nu tickets
Bestel direct met korting!

Ga actief de natuur in bij Liever Buiten!

Logo van Liever Buiten

Wat is er nou leuker dan samen met je vrienden, familie of teamgenoten lekker naar buiten gaan? Heel weinig, inderdaad! Boek een actief dagje uit bij Liever Buiten. Speel een potje boeren bowling of duik het bos in voor een spannende speurtocht.

Ken je dat voldane gevoel als je de hele dag lekker buiten bent geweest? Of het nou de zonnestralen op je gezicht zijn of een verfrissend briesje, de natuur doet iedereen goed. Maar het fijnst is het om de buitenlucht te ervaren samen met je vrienden, familie, collega's of teamgenoten. Maak er een spelletje van met één van de stoere activiteiten van Liever Buiten in Deurne. Drink een heerlijk drankje op het terras om de dag fijn af te sluiten. Uiteindelijk zijn we allemaal buitenmensen!

Boeren bowling

Een potje bowlen is leuk met ieder gezelschap. Jong en oud worden ongekend fanatiek wanneer ze hun mooiste gooitechniek uit de kast trekken. Maar vergeet die gewone kegels en mik geheel volgens boeren traditie op klompen! Wie gooit het meeste om? Houd de score bij en zorg dat je als winnaar van de baan stapt. Boeren bowling is dé perfecte activiteit voor een familiedag of een kinderfeestje. Speel met maximaal zes personen per baan.

Wie is de gemaskerde man?

Ontrafel het mysterie van de gemaskerde man. Met een tablet. In het bos. Klinkt spannend? Dat is het ook! Stapje voor stapje ontdek je wie toch die man is die al een tijdje ronddwaalt op het terrein van Liever Buiten. Verzamel hints bij de verschillende tussenpunten tussen de bomen en luister goed naar de beschikbare getuigen. Ga op pad met een groepje van minimaal 4 personen. De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar en duurt ongeveer twee uur.

Koop nu tickets