Koop nu tickets
Bestel direct met korting!

Nature Game: avontuurlijk de natuur in met het hele gezin!

Logo van Nature Game

Ga de natuur in met het hele gezin! Met de Nature Game genieten volwassenen van de frisse lucht en de prachtige omgeving, terwijl de kinderen ondertussen stoere opdrachten uitvoeren. Ontdek heidevelden, bossen en zandverstuivingen.

Wandelen, saai? Echt niet! De Nederlandse natuur is schitterend én gevarieerd. Hoe fijn is het dan om voor wat quality time met de familie de mooiste buitenplekjes van ons land te ontdekken. Met de Nature Game wordt een tripje door de bossen het perfecte gezinsuitje. In samenwerking met Staatsbosbeheer stelde Online Social Games twaalf prachtige wandel- en speurtochten samen. Ouders genieten van het uitzicht en de rust, terwijl de jongste avonturiertjes met spannende opdrachten op zoek gaan naar dieren én de origineelste foto's. Lekker bezig? Dan kom je misschien wel in de nationale ranglijst!

Bossen en zandverstuivingen

Laat je op de verrassende routes betoveren door de schoonheid van de natuur. Omring je in het Speulder- en Sprielderbos in Garderen met magische 'dansende' bomen of trek De Heuveltjes bij Voorthuizen in. De derde tocht, in natuurgebied Planken Wambuis bij Otterlo, brengt je naar de indrukwekkende zandverstuiving het Mosselsezand. Sluit aan het eind van deze route bovendien je dag af bij de stoere natuurspeelplaats. Alle routes zijn ongeveer drie kilometer lang en duren zo'n anderhalf uur. Maar bekijk ook de andere beschikbare Nature Games.

Hoe werkt het?

Start je avontuur wanneer je maar wilt! Bestel je game en ontvang de startlocatie, alle instructies en de inloggegevens voor de app. Binnen no time ben je onderweg! Let op: de routes gaan grotendeels over zandpaden. Het is dus wel zo handig als kinderen zelfstandig drie kilometer kunnen wandelen.

Koop nu tickets