Koop nu tickets
Ervaar de natuur in alle rust

Kom tot rust in de natuur met NatureBliss Walk

Logo van NatureBliss Walk

Ervaar talloze geluksmomentjes in de natuur met NatureBliss Walk. Fotografe Yvette neemt je mee op een wandeling door de mooiste natuurgebieden en maakt je bewust van de ongerepte schoonheid. Kijk vooral zónder camera en kom helemaal tot rust!

Ervaar de natuur, maar dan écht. Geen drommen wandelaars op de gebaande paden, maar ongerepte natuurgebieden waar je volledig omringd wordt door bomen, heidevelden en vooral... rust. Ondertussen vertelt fotografe Yvette je alles over de omgeving en de kracht en de waarde van alles dat leeft in de buitenlucht: vogels, insecten, bomen, planten en alles wat je onderweg verder tegenkomt. Neem je camera mee, maar kijk vooral niet alleen maar door je lens. Boek een wandeling van NatureBliss Walk en leer nog meer te houden van Moeder Natuur. De wandeling heeft, afhankelijk van de locatie, een lengte van vijf tot tien kilometer.

Stiltemomentjes

In de natuur is geen dag hetzelfde. Ieder natuurgebied heeft zijn eigen geluiden. De wind waaiend door de blaadjes aan de bomen, fluitende vogels of geritsel in het hoge gras. Hoewel het heel gezellig én interessant is om met elkaar te praten, zijn het juist de stiltemomentjes die je bijblijven. Daarom zijn deze 'praatpauzes' een vast onderdeel tijdens de wandeling. Droom weg in gedachten en waan je eventjes helemaal alleen. Wordt echt één met de natuur.

Boek: Gezond met NatureBliss

Reserveer een wandeling en ontvang direct 40% korting op het boek 'Gezond met NatureBliss; een visueel medicijn' door Yvette van den Berg. Wat is toch die helende kracht van de vrije natuur en hoe kan de frisse lucht ons helpen gezond te blijven? Je komt erachter het in tachtig pagina's tellende boek. Uiteraard vol prachtige foto's.