Koop nu tickets
Coronaproof uitje

Blijf uit handen van de hunters in een spannende citygame

Logo van fundustry events

Houd het hoofd koel en blijf uit handen van de hunters in een razend spannende klopjacht. Of ga geketend door de stad op zoek naar de verlossende combinatie van het cijferslot. Met deze citygames van Fundustry is een dagje stad ongekend spannend!

Hunted Citygame

Zelfs het startpunt van de Hunted Citygame heb je niet zomaar gevonden. Kraak samen met vrienden of familie de code om de eerste locatie te vinden. Eenmaal bij de begeleider aangekomen wordt de groep verdeeld in duo's. Wie springen er in de bus met een mysterieuze koffer en zijn vanaf dat moment voortvluchtig? De andere duo's gaan als hunters op pad: de klopjacht is begonnen!

Escape the City

Durf je een levenslange gevangenisstraf te riskeren? In de spannende citygame Escape the City is dat precies wat er op het spel staat. De groep gaat in tweetallen de stad in om opdrachten uit te voeren. Alle duo's krijgen een overall aan en handboeien om hun polsen. Wie weet als eerste de verlossende combinatie te vinden? Dat duo is eindelijk weer vrij! Let goed op, want als een ander team een foto van jullie weet te maken, dan levert dat strafpunten op.

Coronaproof dagje uit

De citygames van Fundustry zijn coronaproof te spelen, in de buitenlucht en op afstand. Locaties: Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven.