Koop nu tickets
Bestel direct met korting!

Ga op avontuur met de spannende games van DoeNederland!

Logo van DoeNederland.nl

Op zoek naar een origineel uitstapje met je vrienden, familie, collega's of teamgenoten? Ga dan op avontuur met de spannende games van DoeNederland. Beantwoord vragen, ontcijfer codes en speur naar interessante weetjes. Te voet, op de step of in VR.

Voor elk gezelschap is er wat wils met de gave en gedetailleerde games van DoeNederland. Of je nu een leuk dagje uit plant met het gezin of op stap gaat met je collega's... je vervelen is uitgesloten. Daar krijg je namelijk de tijd niet voor wanneer je met je fanatieke teamgenoten, gewapend met een smartphone of tablet, door Den Bosch, Eindhoven of Nijmegen struint. Ga op zoek naar verborgen aanwijzingen en interessante weetjes tijdens één van de spannende speurtochten. Wat dacht je van het spel 'Op familieavontuur', waarbij kinderen hun ruimtelijk inzicht testen en ouders uitdagende hersenkrakers voorgeschoteld krijgen? Of kraak de code van de schatkist van de kluizenaar op geheime locaties tijdens de 'Da Vinci Code'. De routes zijn heel gevarieerd, maar hebben één overeenkomst: ze brengen je in zo'n twee uur naar de mooiste plekjes van de stad.

Spring op de step

Gaat wandelen je niet snel genoeg, kies dan voor de toffe Stepspeurtocht. Zoef al steppend van tussenpunt naar tussenpunt en geef antwoord op de vragen. Langzaam maar zeker ontvouwt zich op de kaart een prachtige tocht door de stad van je keuze. Of je nou kiest voor een route door het bruisende hart van de stad of toch voor de omliggende natuur, van dit vervoersmiddel kun je toch alleen maar vrolijk worden?

Virtual Reality Experiene

Even helemaal in een andere wereld duiken? Geef je over en boek de unieke Virtual Reality Experience in Den Bosch. Speel alleen of strijd met óf tegen je vrienden. Neem het op tegen virtuele gamevijanden of waan je voor even in New York. Maak een complete wereldreis met slechts een bril op je hoofd. In VR kan namelijk alles!

Koop nu tickets