Koop nu tickets
Boek direct je tickets

Toer door de omgeving van Venlo op een E-chopper!

Logo van Maashof

Op zoek naar een stoer uitje met je vrienden, familie of collega's? Toer door de schitterende omgeving van Venlo op een volledig elektrische E-chopper of E-kickbike van Maashof. Ontdek het prachtige Limburgse land met haar bossen en de Maas.

Tuut, tuut, daar gaan we! Hét stoere en milieuvriendelijke uitstapje van nu is, zonder twijfel, toeren op een E-chopper. Ervaar het ultieme gevoel van vrijheid wanneer je crost, dwars door de weidse Limburgse bossen, uitgestrekte weilanden of langs de oevers van de Maas. Vertrek voor een twee of drie uur durende tocht vanuit het sfeervolle Hotel Maashof. Kies één van de speciaal samengestelde routes en trap 'm aan!

Comfortabel en stil

Dit alles gebeurt in alle rust, want waar 'gewone' scootertjes nogal wat herrie kunnen maken, is de e-variant juist heerlijk stil. Wel zo relaxt... voor jezelf én de ontelbare vogeltjes die je hoort fluiten. Overigens hoef je niet bang te zijn dat je binnen een mum van tijd op zoek moet naar een oplaadpaal. De E-choppers hebben namelijk een actieradius van 55 kilometer. Ruim voldoende om de hele route zonder problemen af te leggen. En wat dan als je verdwaalt? Geen zorgen, de GPS-apparatuur die je meekrijgt houdt je op het juiste pad.

Ook leuk: elektrisch steppen op een E-kickbike

Of kies voor een snelle E-kickbike. Met deze gave elektrische step ga je als de brandweer. Eén goede trap en weg ben je! Je hoeft alleen maar gas te geven terwijl het zonnetje op je gezicht brand en de wind door je haren blaast. Maar of de keuze nu valt op een chopper of een kickbike, één ding is zeker: een fijn dagje uit wordt het sowieso! Kom na afloop van je avontuur even bij op het terras met een koud biertje of een heerlijk glas rosé. Even helemaal weg. Heerlijk.

Koop nu tickets