Koop nu tickets
Bestel direct je speurtocht

Ontdek Amsterdam met een interessante speurtocht!

Logo van Amsterdam Oude Stad

Amsterdam ontdekken op een avontuurlijke en leerzame manier? Bestel een toffe speurtocht van Amsterdam Oude Stad! Verken de hoogtepunten en de verborgen pareltjes van het historisch centrum, de Jordaan en de Wallen.

'Geef mij maar Amsterdam, dat is mooier dan Parijs'. In de binnenstad van onze hoofdstad bruist iedere straathoek op zijn eigen unieke manier. Hoogtepunten als de Dam, de grachten en de Wallen zijn wereldberoemd, maar het allerfijnst aan Amsterdam is de heerlijke sfeer die er hangt. Je ontdekt alle ins en outs van 'Mokum' met de unieke speurtochten van Amsterdam Oude Stad. Bestel een pakket en ontvang de stevige beschermmap per post. Daarin vind je onder andere een plattegrond, kleurenfoto's en... de juiste antwoorden. Zo kun je aan het eind van je wandeling zien hoe je gescoord hebt (of stiekem spieken). Ga al puzzelend tweeënhalf tot drie uur op pad. Test je kennis en leer alles over de highlights én verborgen pareltjes van het mooiste en oudste gedeelte van Amsterdam.

De Jordaan en de Wallen

De Historische Speurtocht voert je onder andere langs de Nieuwmarktbuurt, de Dam en Chinatown. Maar je kunt ook kiezen voor de bijzondere Jordaanspeurtocht, waarin je de geheimen en hotspots ontdekt van deze typisch Amsterdamse volksbuurt of voor een speurtocht over de altijd gezellige Wallen.

Speuren met het hele gezin

Maak je een stedentrip met het hele gezin? Kies dan voor één van de beschikbare kinderspeurtochten (6 tot en met 12 jaar). In korte tijd zie je superveel van de stad en het is nog leerzaam ook! Verken het historisch centrum met de Oude Stad speurtocht. Je komt onder meer langs het kleinste huis van Amsterdam en de oude stadspoorten. Of trek langs standbeelden, knusse hofjes en meerdere gezellige markten in de kinderspeurtocht door de Jordaan.

Koop nu tickets