Koop nu tickets
Boek direct met korting!

Kies je vervoersmiddel en trek eropuit met Unieke Uitjes!

Logo van Unieke Uitjes

Hoe fijn is het om lekker buiten te zijn? Trek de wijde wereld van de Achterhoek in met je favoriete vervoersmiddel. Huur een elektrische scooter, een bakfiets, een TukTuk of een kajak. Het kan allemaal bij Unieke Uitjes!

Lekker toeren door de prachtige Achterhoek is een fijn uitstapje voor ieder gezelschap. Of je nou op zoek bent naar een stoer teamuitje, een leuke activiteit voor het vrijgezellenfeest van je beste vriend of vriendin of naar wat quality time met het gezin... iets actiefs doen is altijd een goed idee. Maar waar vind je het juiste vervoer? Geen zorgen! Unieke Uitjes heeft genoeg keuze voor iedereen.

Gas geven of zelf trappen

Waai uit op een elektrische scooter. Super stil, maar toch lekker snel. En ga je dan voor een 'gewone', een stoere E-chopper of toch voor zo'n grappige TukTuk? Voor een gezonde portie nostalgie kun je ook de ouderwetse solex weer eens aantrappen. En wat dacht je van een 'Trigger': een scootervoertuig voor twee personen, waarmee je met 45 km/u, knus naast elkaar, over de paden tuft. Kun je écht niet kiezen, dan heb je pech gehad. Want er is nog veel meer! Voor een sportief dagje spring je op de fiets. Alleen op een comfortabele e-bike, gezellig samen op de tandem, met de hele familie op de skeltertrein of met je trouwe viervoeter voor in de bakfiets. Of ga je toch liever van de gebaande paden af met de mountainbike?

Het water op

Ben je het land even zat? Ga dan het water op en beweeg je in je eigen tempo over rustieke riviertjes en beekjes. Zit lekker achterover terwijl je in een kano of kajak peddelt over onder meer de Berkel en de Schipbeek. Helemaal hip is tegenwoordig ook het 'suppen', waarbij je rechtop op een surfplank staat.

Weet je al waar je voor gaat?

Koop nu tickets