Koop nu tickets
Boek nu!

Verken het mooie Groene Hart op een fluisterstille E-chopper

Logo van E-chopper Adventures

Ontdek hoe mooi Gouda en het Groene Hart zijn op een elektrische chopper van E-Chopper Adventures. Toer langs plekjes waar oude ambachten nog leven, spot weidevogels en bezoek naast Gouda nog meer mooie historische steden. Holland op z'n best!

Voel de wind door je haren blazen terwijl je crost langs de Reeuwijkse Plassen, door de Krimpenerwaard of door de uitgestrekte Zuidplaspolder. Op zo'n stoere E-chopper voel je je een echte biker, maar dan zonder het lawaai van een motor. Zo kun je onderweg gewoon bijkletsen. Picknickmand mee en je dagje uit is compleet!

Door fraaie historische steden

Hou je meer van de stad? Toer dan van het prachtige Gouda naar de mooie zeventiende-eeuwse steden Oudewater en Schoonhoven. Je bereikt ze via een afwisselende route langs eeuwenoude boerderijen en het schilderachtige riviertje de Vlist. Welke van de unieke routes van E-Chopper Adventures je ook kiest: onderweg is er alle gelegenheid om streekproducten te kopen bij de boer. Zo heb je meteen een lekker aandenken aan je tocht.

Goed om te weten

Je kunt een E-chopper al huren vanaf zestien jaar, als je maar in het bezit bent van een brommercertificaat of geldig rijbewijs. Houd er wel rekening mee dat er wettelijk maar één persoon op een E-chopper mag, dus kinderen kunnen niet achterop mee.

Koop nu tickets