Koop nu tickets
Bestel direct met korting!

Speel toffe online escape rooms via WhatsApp en videobellen!

Logo van Social Spel

Escape rooms voor thuis zijn hot! Ga in drie toffe online games op zoek naar de vermiste ICT Manager of ontrafel het mysterie van een beveiligingsbedrijf. Speel samen met je vrienden via WhatsApp en overleg met elkaar via een videogesprek.

Iets leuks doen met je vrienden, familie of collega's? Speel een spannende online escape room van SocialSpel.nl. Gewoon vanuit je eigen woonkamer! Het enige wat je nodig hebt zijn een smartphone en een videoverbinding om te overleggen met je teamgenoten. De games zijn het leukste in groepjes van 3 tot 8 personen, maar ben je met meer mensen, dan speel je gewoon in verschillende teams.

Help het Hoogeboom College

Op het Hoogeboom College heerst grote paniek. Terwijl de school vanwege een virusuitbraak druk bezig is met het regelen van digitaal onderwijs, is ICT Manager Pieter met de noorderzon vertrokken. Voeg de directeur toe in jullie speciale WhatsApp-groep voor aanwijzingen en ga naar hem op zoek. Help het schoolhoofd in het eerste deel van dit avontuur om de onmisbare schakel terug te vinden. Leuk feitje: 'Het Hoogeboom Mysterie' is met zo'n 50.000 deelnemers Nederlands meest gespeelde escape room voor thuis! Pieter teruggevonden? Ga dan voor deel twee, waarin de slinkse manager opnieuw de benen neemt.

Follow the Money

In 'Follow The Money' help je Edmund Braafheid, directeur van een goedlopend beveiligingsbedrijf, erachter te komen wat er toch aan de hand is in zijn bedrijf. Sinds het lustrumfeest is het namelijk hommeles. Jullie zijn de detectives en gaan, met hulp van de directeur, op zoek naar verborgen aanwijzingen door het oplossen van puzzels en raadsels. Voeg de bezorgde Edmund toe aan jullie groepsapp en ga aan de slag met deze online escape room vol leugens, list en bedrog.

Koop nu tickets