Koop nu tickets
Bestel je tickets met korting!

Doe een culinaire speurtocht door Amsterdam!

Logo van 360 Amsterdam Tours

Van een stevige wandeling krijg je trek. Met een culinaire speurtocht van 360 Amsterdam Tours stap je in de FOODsporen van de bekende Negen Straatjes en de Jordaan. Proef de smaken van de verschillende culturen in de hoofdstad op een speelse manier.

Kies uit twee foodtours door Amsterdam en proef snacks uit verschillende keukens van onze multiculturele hoofdstad. En wat zo fijn is... de hapjes zijn inclusief! Laat je smaakpapillen prikkelen en ontdek smaken die nog niet kent. Bij iedere horecazaak onderweg liggen aanwijzingen voor je klaar. Kun je de volgende tussenstop vinden? Je gaat op eigen houtje op pad met een gratis plattegrond, maar als je verdwaalt of er écht even niet uitkomt, is het team van 360 Tours bereikbaar om je te voorzien van aanwijzingen. Het zou natuurlijk zonde zijn als je al die heerlijke snacks die op je liggen te wachten moet missen.

Smaak van de Negen Straatjes

De Negen Straatjes zijn het perfecte voorbeeld van wat Amsterdam zo'n fijne stad maakt om door rond te dwalen. In deze smalle winkelstraatjes, die de grachten met elkaar verbinden, vind je leuke romantische boetiekjes én verrassende eettentjes. Zoek ze allemaal tijdens tijdens je puzzeltocht van twee tot drie uur. Vegetariër? Geen zorgen, daar is bijna overal rekening mee gehouden. Eet smakelijk!

Hap voor hap door de Jordaan

'Bij oooons, in de Jordaan'... maak je kennis met gerechtjes die je nog niet eerder hebt gegeten. De culinaire speurtocht door deze typisch Amsterdamse volksbuurt brengt je naar de leukste eettentjes van de stad. Hap bijzondere versnaperingen aan de gracht en laat je verrassen op iedere straathoek. Eén ding is zeker, na afloop is je trek verdwenen.

Let op: de Food Tours zijn niet te boeken tijdens Kerstavond, Kerst, Oud- en Nieuwjaarsdag.

Koop nu tickets