Koop nu tickets
Boek je rondvaart nu met korting!

Maak een rondvaart tijdens het Amsterdam Light Festival!

Logo van Amsterdam Light Festival

Amsterdam by night is altijd bijzonder, maar van 2 december tot en met 23 januari 'shinet' de hoofdstad nóg meer dan normaal tijdens het Amsterdam Light Festival. De mooiste manier om al die lichtkunst te bekijken? Een rondvaart natuurlijk!

Lichtjes, lichtjes en nog meer lichtjes. Overal waar je kijkt, is wel iets te zien tijdens het Amsterdam Light Festival. Weet je niet waar je moet kijken en ook niet waar je moet beginnen? De speciale rondvaart van LOVERS Canal Cruises brengt je in ongeveer 75 minuten langs alle hoogtepunten van het lichtspektakel. Stap op aan de Leidsekade voor een tocht van zo'n 6 kilometer, dwars door de Amsterdamse grachten. Geniet in een overdekte en verwarmde boot optimaal van alle pracht.

Audiotour

Ben je geïnteresseerd in de verhalen achter de lichtshows? De speciale audiotour van LOVERS (officiële partner van Amsterdam Light Festival) geeft je heel veel achtergrondinformatie bij de werken die je onderweg in de Weesperbuurt en Plantage tegenkomt. De audiotour is inbegrepen bij de ticketprijs en beschikbaar in zowel Nederlands als Engels.

Tienjarig jubileum

Het Amsterdam Light Festival van 2021-2022 is extra bijzonder vanwege het tienjarig jubileum. En om dat te vieren, vind je naast fonkelnieuwe kunstwerken ook de favoriete lichtshows van het publiek van het voorbije decennium. Grijp je kans om de toppers nog één keer te zien! Maar behalve een feestelijk gebeuren staat het festival met het thema 'Celebrate Light' ook stil bij maatschappelijke onderwerpen als eenzaamheid en armoede.

Let op: de tickets zijn alleen geldig voor de reguliere Amsterdam Light Festival rondvaart, met als opstaplocatie Leidsekade.

Koop nu tickets