Koop nu tickets
Boek je rondleiding met korting!

Proef het ambacht tijdens een rondleiding bij Bus Whisky

Logo van Bus Whisky Distillers

Ben je een echte whisky liefhebber of wilde je gewoon altijd al weten hoe deze drank gemaakt wordt? Volg dan een rondleiding bij Bus Whisky in Loosbroek! Ontdek het hele maakproces van begin tot eind in een kleine Brabantse familiestokerij.

Voor een tour door een échte whiskystokerij hoef je niet naar Schotland. In Brabantse dorpje Loosbroek bezoek je namelijk Bus Whisky: een echt familiebedrijf waar het stoken van Single Malt, Single Cask en Single Estate whisky tot ware kunst is verheven. Volg een rondleiding, voel de trots en proef het ambacht.

Exclusieve whisky

De whisky van Bus is met liefde gestookt, maar ook kwalitatief meet de gedistilleerde drank zich met de Nederlandse én de internationale top. Het allereerste vat werd prompt tweede in de London Spirits Competition en niet voor niets zijn de flessen al lang en breed uitverkocht voordat ze gebotteld zijn. Het geheim van Bus Whisky? Dat ontdek je tijdens een exclusief kijkje achter de schermen. Dit kan zeven dagen per week, twee keer per dag (om 13:30 uur en 16:00 uur). De rondleiding duurt ongeveer een uur.

Boerderijrestaurant

Na je ronde door de stokerij zit je hoofd vol met informatie. Geniet nog even na in het boerderijrestaurant. Bestel heerlijke (plantaardige) streekgerechten met daarbij uiteraard een huis gestookt glaasje whisky. Liever een biertje of een frisje? Ook dat is zelf gebrouwen op de boerderij!

Koop nu tickets