Koop nu tickets
Scheur met korting in een vette Ferrari

Voel de kracht van een Ferrari met Celebrations Autoverhuur!

Logo van Celebrations Autoverhuur

Vraag een willekeurig persoon naar zijn droomauto en de kans is groot dat diegene "Ferrari" noemt. Voor de meesten blijft zo'n rood racemonster op de oprit een droom, maar je kunt wel een proefritje maken. Huur een Ferrari en... gassen maar!

Vroemmm! Direct bij het starten van de motor weet je weer waarom je altijd al eens in een Ferrari wilde rijden. Neem plaats achter het stuur en trap het gaspedaal in. Samen met een ervaren instructeur ga je twintig minuten lang de openbare weg op in je pijlsnelle Italiaanse bolide. Kies uit één van de twee modellen die Celebrations Autoverhuur voor je in petto heeft. De routes die je neemt, laten je alle facetten van de Ferrari ervaren. Uiteraard met een stukje snelweg.

Ferrari 360 Modena

Trek de wijde wereld in in een handgeschakelde Ferrari 360 Modena uit 1999. Het getal 360 verwijst naar de brullende 3,6 liter V8 motor onder de motorkap. Voel terwijl je rijdt de 400 PK die je in 4,3 seconden van 0 naar 100 km/u brengt. De auto haalt een topsnelheid van maar liefst 300 km/u. Vertrek is mogelijk vanaf vijftien verschillende locaties.

Ferrari 458 Italia

Nog een tandje harder? Kies dan voor de Ferrari 458 Italia. Plof in de comfortabele sportstoelen van dit stijlvol gestroomlijnde model uit 2011. De 7-traps automaat heeft een 4,5 liter 8 cilinder motor met 570 PK. Binnen 3,4 seconden zit je op 100 km/u. De topsnelheid van maar liefst 325 km/u komt zelfs in de buurt bij die van een F1-auto. Een unieke beleving! Te boeken vanuit vijf plaatsen.

Locaties

Bekijk hieronder de verschillende vertreklocaties in Nederland en België:

360 Modena: Zoetermeer, Utrecht, 't Harde, Alkmaar, Amersfoort, Roosendaal, Breda, Teuge, Den Bosch, Zwolle, Venlo, Cuijk, Brussel, Brasschaat, Heusden-Zolder

458 Italia: Zoetermeer, Utrecht, ’t Harde, Den Bosch en Brasschaat

Koop nu tickets