Koop nu tickets
Exclusief! Ruim €2,- korting + smoothie!

Klim tot grote hoogte bij Be Boulder in Amsterdams

Logo van Klimmen bij Be Boulder Amsterdam

Klimmen is leuk! En zeker niet alleen voor kinderen... Bij Be Boulder in Amsterdam klauter je met vrienden of met het hele gezin tot maximaal 4,5 meter hoogte over een parcours op eigen niveau. Een superleuk actief uitje voor wat fijne quality time.

Wanneer je de boulderhal van Be Boulder binnenkomt weet je niet waar je moet kijken. Zoveel kleuren! En al die kleurtjes staan weer voor de verschillende routes die je kunt volgen, op weg naar de top. Geel is de makkelijkste route, terwijl je voor zwart juist weer de nodige ervaring nodig hebt. Begin je makkelijk of ga je toch voor een uitdaging? Verwacht geen kaarsrechte muren, maar grote objecten die kris kras door de ruimte verspreid staan. Leuk voor jong en oud (vanaf 6 jaar) en dat is nou precies de bedoeling!

Boulderen als gezinsuitje

Klauteren die kleine klimgeitjes thuis overal bovenop? En zijn de eekhoorntjes in de boom op de hoek niet veilig voor die pijlsnelle avonturiertjes? Dan is een dagje boulderen het perfecte uitje om te doen met het complete gezin. Want wat is er nou leuker dan met z'n allen iets actiefs doen... Bij deze klimsport zit je overigens niet vast aan een touw. Je moet het écht zelf doen! Maar natuurlijk staat veiligheid altijd voorop. Er is iemand aanwezig die je vooraf de fijne kneepjes van het klimmen uitlegt en mocht je onverhoopt toch vallen, dan kom je zacht terecht. Zeker in de bak vol foamblokken, daar val je bijna voor je plezier in.

Oh, en om nog groter en sterker te worden krijg je bij je tickets ook nog een gratis smoothie. Vol vitamines en ook nog eens heel lekker! Op de gezellige terrassen met uitzicht op de boulders kun je trouwens ook heerlijk eten. Van bijzondere burgers tot een complete maaltijd.

Koop nu tickets