Koop nu tickets
Wijnproeverij met flinke korting

Wijnproeverij bij je thuis

Logo van De Kasteelhoeve B.V.

Nodig vrienden en familie uit voor een heerlijke wijnproeverij, gewoon bij je thuis. Een wijnadviseur van De Kasteelhoeve neemt de lekkerste wijnen mee en weet er van alles over te vertellen. Je hoeft alleen maar te proeven en te genieten!

Een echte wijnkenner van de Kasteelhoeve trekt tijdens de wijnproeverij steeds weer iets nieuws uit de kast. Proef van verschillende witte en rode wijnen, allemaal van kleine wijnboeren uit verschillende landen zoals Portugal, Italië, Duitsland, Slovenië en Oostenrijk. De adviseur kent de herkomst van elke wijn en kan ook meer vertellen over wijn-spijscombinaties - en eigenlijk over alles wat je maar van de wijnen wilt weten. Na de wijnen krijgen alle gasten als toetje nog een lekkere likeur en een port om te proeven.

Door heel Nederland

Organiseer een gezellige avond voor vrienden of familie en laat de wijnadviseur van de Kasteelhoeve de lekkerste wijnen presenteren. Een wijnproeverij bij je thuis is mogelijk vanaf vier personen en kan in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Koop nu tickets