Koop nu tickets
Tot €4,70 korting op je tickets!

Spelen, spelen en nog meer spelen bij De Belhamel!

Logo van de Belhamel

Bij De Belhamel vervelen kinderen zich geen moment. In het indoorspeelparadijs spelen de kleine avonturiertjes lekker droog, bij mooi weer kunnen ze los in de buitenspeeltuin en er is een prachtige vaarvijver waar je met een roeibootje op mag. Gaaf!

Los in het indoorspeelparadijs

Of het nou droog is of regent, bij De Belhamel valt je dagje spelen nooit in het water. De overdekte speelhal is namelijk een waar paradijs voor kinderen. De kleine enthousiastelingen klauteren in een klimtoren van maar liefst zes verdiepingen, springen van ballenbak naar ballenbak, roetsjen van de glijbaan en maken vervolgens een rondje in de draaimolen. Ondertussen kunnen volwassenen de kinderen goed in de gaten houden vanaf het terras, terwijl ze genieten van een kop koffie.

Ravotten in de buitenspeeltuin

Schijnt het zonnetje? Ga dan lekker naar buiten! Spelen in de zandbak is altijd een feestje en wat dacht je van jumpen op de airtrampoline. Wie komt het hoogst? Vervolgens springen de stoere snelheidsduiveltjes op een elektrische motor of in een race-auto voor een rondje over het speciaal aangelegde parcours. Vroem vroem! En ook de kabelbaan is voor veel kinderen favoriet. Waar moet je beginnen!?

Roei over de vaarvijver

Wie een stukje doorloopt komt uit bij de vaarvijver, een schitterend stukje natuurwater. Een duik nemen kan helaas niet, maar je mag wel het water op in een van de roeibootjes die op je liggen te wachten. Zwemvest aan en peddelen maar! Roei naar het 'Billy the Kid’ eiland en ga eenmaal aangekomen op zoek naar de verloren goudklompjes. Wie weet kom je onderweg wel een paar mooie vogels en vissen tegen. Schip ahoy!

Koop nu tickets