Koop nu tickets
Nu met een fijne korting!

Beleef een heerlijke dag op het water

Logo van Triquetra Sailing

Stap aan boord van de Triple Joy, een 15 meter lang zeiljacht en help mee om de zeilen te hijsen. Of leun achterover op het dek met de zon in je gezicht. Een dagje onthaasten was nog nooit zo leuk.

Meevaren met Triquetra Sailing is een avontuur waar je helemaal van tot rust komt. Zodra de Triple Joy de haven bij Lelystad verlaat ligt het IJsselmeer voor jullie open. Het water ruist onder de kiel van de boot, de zeilen klapperen boven je hoofd en om je heen zie je prachtige wolkenpartijen en oneindige vergezichten. Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten.

Ervaar hoe gaaf zeilen is

Ervaar het spel met wind en water tot in je tenen en zeil actief mee. Schipper Victor van Os laat je graag meehelpen en geeft iedereen die geïnteresseerd is meteen wat zeilles, inclusief basisnavigatie en meteorologie. Het moment dat je zelf aan het roer mag staan vergeet je nooit meer. Geen interesse in het kweken van zeebenen? Plof dan neer in de gezellige zitkuil en beleef je minivakantie van een dag op jouw manier. En valt er een buitje uit die mooie wolkenpartijen, dan trek je je even terug in de fraaie houten kajuit.

Ultieme vrijheid op het water

Op de Triple Joy kunnen maximaal zes passagiers meevaren, dus lekker kleinschalig. Jullie dag begint meteen goed met koffie, thee en wat lekkers aan boord. Dan kan het plannen van de reis beginnen. Willen jullie dwars over het IJsselmeer naar Friesland zeilen en lunchen in een van de Friese havenstadjes? Of laveren langs de kust naar de mooie Noord-Hollandse stadjes Hoorn, Enkhuizen en Medemblik? Ook leuk met mooi weer: het anker uit en een verfrissende duik nemen in het water. Rond 17:00 uur komt de Triple Joy weer terug in de vertrekhaven, waar de dag wordt afgesloten met een glaasje Schipperbitter.

Koop nu tickets