Koop nu tickets
Met gratis flesje bronwater

Ervaar wat het met je doet als je door een bos wandelt

Logo van Magische Boswandeling

Weet jij de mooiste plekjes te vinden in het sprookjesachtige bos van de Emmerdennen, op het hoogste punt van de Hondsrug? Gids Miranda wel. Ze neemt je mee over de kleinste paadjes naar adembenemend mooie plekjes met een magische sfeer. Kom ook mee.

Knoestige bomen bedekt met groen mos, smalle beekjes, piepkleine bosanemoontjes en stille vennetjes: de Emmerdennen zijn iets bijzonders. Tijdens een Magische Boswandeling brengen de zachte geluiden van de natuur en de bosgeuren je weer helemaal tot jezelf. Het tempo is laag, zodat je je voor 100% kunt richten op de omgeving. Zonder je zorgen te maken over de route, daar zorgt de gids voor.

Ontmoet nieuwe mensen

Er zijn twee soorten wandelingen. Tijdens de Stilte Boswandeling gaat de mobiel uit en kom je maximaal tot rust. De Contact Boswandeling geeft je de kans om op een ontspannen manier nieuwe mensen te ontmoeten. Wie weet klikt het met iemand en ontdekken jullie een gezamenlijke hobby. Of vind je het genoeg om deze mooie wandeling te kunnen delen met anderen.

De Magische Boswandelingen zijn geschikt voor volwassenen vanaf achttien jaar. Ze duren ongeveer twee uur en vermijden verharde bospaden. Trek dus goede, waterdichte wandelschoenen aan. Willen jullie mee als groep (maximaal 15 personen), neem dan ruim op tijd contact op.

Koop nu tickets