Koop nu tickets
Met exclusieve korting!

Relaxen op het water met Binkboot

Logo van BinkBoot Private Tours

Stap aan boord bij Binkboot en geniet met een drankje in de hand van de ondergaande zon boven het Gooimeer. Of breng de dag door op de vele vaarten en plassen van Almere. Liever zelf op stap? Huur dan je eigen bootje!

Je hoort het klotsen onder de boot, de wind waait door je haren en voor je zie je de zon langzaam in het water zakken. Een betere manier om de dag af te sluiten bestaat er bijna niet. En: iedereen kan dit meemaken, want je kunt deze Sunset tour op het Gooimeer nu exclusief boeken voor slechts € 22,50! De koffie, thee en drankjes staan al voor je klaar, dus stap snel aan boord en laat je meevoeren op een droomtocht. Anderhalf uur puur genieten!

Een hele dag op het water

Liever een hele dag het water op? Ga dan mee met de Land tour 'Almere vanaf het water'. De naam zegt het al: deze tocht voert je mee over de waterwegen, meren en plassen van de stad Almere zelf. Onderweg verveel je je geen moment, want er is van alles te zien. De schipper vertelt er graag over! En halverwege kun je even de benen strekken in Almere centrum. Daarna gaat de tocht via de mooie Noorderplassen, de Leeghwaterplas en het Weerwater weer terug naar Almere-Haven.

Of ga zelf op stap

Zelf varen kan ook. Daarvoor hebben ze bij Binkboot de Whaly, een sterke boot waar met gemak zes personen in passen. Een vaarbewijs is niet nodig met de Whaly. Na instructies kunnen jullie meteen het water op en genieten. Dwars over het Gooimeer, naar het eiland Pampus, de Vecht op of aanleggen bij één van de onbewoonde eilandjes om het water in te duiken: het kan allemaal.

Koop nu tickets