Koop nu tickets
Bestel tickets met korting

Vergeet de straat, fiets door Delft over het water

Logo van BootjeVarenDelft

Met een fiets over het water? Dat kan! Nee, we hebben het niet over een traditionele waterfiets, maar over een fietsframe op twee smalle drijvers. Alsof je op een gewone fiets zit. Een nieuwe manier om Delft te ontdekken, want daar kun je ze huren!

Deze nieuwe trend in de watersport is de Schiller Waterfiets. Hij staat bekend als de Lamborghini onder de waterfietsen, omdat je er zo snel mee kunt gaan als met een fiets. Zelfs als je heel rustig je pedalen ronddraait laat je de traditionele waterfietsen achter je. Even flink doortrappen en je zoeft door de grachten van Delft. Lekker sportief.

Als je kunt fietsen kun je dit

Een Schiller Waterfiets is super gemakkelijk voor iedereen die kan fietsen. Sturen en trappen gaat namelijk precies hetzelfde. Alleen het opstappen is even wennen, want je wiebelt nu met twee drijvers onder je op het water. Laat je niet afschrikken, de fiets is heel stabiel. Met de Schiller Waterfiets kun je wat op een gewone fiets onmogelijk is omdat je meteen omvalt: stoppen en rondkijken zonder af te stappen. De Schiller blijft stabiel overeind op het water, ook als je niet trapt.

Kinderen mee? Dat kan

Het leuke van de Schiller Waterfietsen bij Bootje Varen Delft is de extra plank voorop, dwars over de twee drijvers. Daar kun je namelijk een passagier op meenemen. Of twee kinderen die kunnen zwemmen. Daardoor zijn de Schiller Waterfietsen ook een leuk uitstapje met het hele gezin.

Koop nu tickets