Koop nu tickets
Tot € 1,- korting per persoon

Betoverende rondvaart door de Amsterdamse grachten

Logo van Blue Boat Company

Ervaar het Amsterdam van vroeger en nu vanaf het water! Stap aan boord van de Canal City Cruise en geniet van een rondvaart door de Amsterdamse grachten.

Er is geen betere manier om Amsterdam te bewonderen dan vanaf het water. Vaar door de eeuwenoude grachten en ontdek alles over het Amsterdam van vroeger én nu.

Rondvaart door oud en nieuw Amsterdam

Tijdens de 75 minuten durende City Canal Cruise vaar je langs de vele bezienswaardigheden van deze wereldstad. Vaar langs beroemde grachtenpanden en pakhuizen uit de tijd van de VOC en de Gouden Eeuw, toen Amsterdam een van de machtigste steden van de wereld was. En bewonder de pareltjes van het moderne Amsterdam, zoals het Muziekgebouw aan 't IJ aan de hippe Piet Heinkade.

Kies je eigen audiotour

Op alle rondvaarten kun je gratis gebruikmaken van het Personal Audio Systeem; audiocommentaar is beschikbaar in wel 21 talen. Oordopjes zijn inclusief, maar het meenemen van eigen oordopjes is natuurlijk beter voor het milieu.

Kids cruise voor kinderen

Kinderen krijgen bij hun tickets een audiotour speciaal voor kids plus een activiteitenpakketje. In het pakketje zit een boekje met opdrachten, kleurpotloodjes, een piratenkijker (een verrekijker) en een ooglapje.

Koop nu tickets