Koop nu tickets
Actie: nu met €29,50 korting!

Puzzel jezelf door de stad met de Leiden City Trail!

Logo van Qula Leiden

Leiden is een waanzinnige stad voor een stedentrip. Maar wat nou als je jouw bezoekje nog nét iets leuker maakt met leuke raadsels en andere toffe opdrachten? Ga op pad met de Leiden City Trail en ontdek de mooiste plekjes!

Een dagje Leiden met vrienden, familie of collega's? De Leiden City Trail van Qula is dan misschien we dé manier om deze bourgondische parel in het zuidelijkste puntje van Limburg te verkennen. Met je smartphone in de aanslag los je raadsels op en voer je spannende opdrachten uit. Zo ontdek je de geheimen en verhalen van de stad op een interactieve manier.

Highlights en verborgen plekken

De City Trail brengt je in twee uur tijd langs twintig 'verborgen' plekken in de stad, maar je hoeft natuurlijk ook niet bang te zijn dat je locaties als de Burcht, De Waag, het Weeshuis, de Pelgrims Poort, de Laken Hal of de monumentale Vrouwekerk mist. De Leiden City Trail brengt je namelijk ook langs alle highlights! Start je speurtocht bij de Morsch Poort en eindig hartje centrum bij de Hartebrug Kerk.

Hoe werkt het?

Het enige wat je nodig hebt, is één smartphone per team (maximaal zes personen). Grotere groep? Neem het dan tegen elkaar op in verschillende teams. Per team bestel je dan één City Trail. Maak een login aan en je bent binnen een mum van tijd op weg. Start wanneer je maar wilt. Vervolgens ga je met je gezelschap naar het startpunt. Volg de aanwijzingen op, waarna je steeds weer een nieuw raadsel, een pittige quizvraag of een toffe opdracht voorgeschoteld krijgt. Werk samen om zoveel mogelijk punten bij elkaar te sprokkelen!

Koop nu tickets