Koop nu tickets
Boek je tickets vooraf

Bewonder Europa in het klein

Logo van Mini-Europe

Bewonder de highlights van Europa in een dag! In Mini-Europe loop je van de gondels in Venetië zo naar de Kathedraal van Santiago de Compostella of de Eiffeltoren in Parijs. Een interessante reis door Europa in het klein.

Bij het beroemde Atomium in Brussel ligt Europa aan je voeten. In Mini-Europe staan 350 monumenten uit de Europese Unie tot in de kleinste details op schaal 1:25 nagebouwd. Wandel langs de bijzondere gebouwen en spot alle figuurtjes die van Mini-Europe een levendige stad maken.

Zet Europa in beweging

Druk op de knop en je slaat een stuk uit de Berlijnse muur of zorgt voor een uitbarsting van de Vesuvius! In Mini-Europe blijf je niet alleen bewonderend toekijken, maar zet je Europa in beweging. Bedien de molens van Kinderijk en schrik de woeste Vikingen af. Ook erg leuk voor kinderen! De gratis gids die iedere bezoeker krijgt geeft alle informatie over de culturele en historische ontwikkelingen in de Europese Unie. Zo sla je geen bezienswaardigheid over!

Over de Europese Unie

Aan het einde van de wandeling door Europa wacht er in Spirit of Europe nog een heleboel informatie over de 27 lidstaten van Europese Unie. Speel spelletjes en quizzen om je kennis te testen van de EU. En fris je geheugen op of laat kinderen kennismaken met Europa.

Koop nu tickets